MónTerrassa
Circontrol modernitza la seva imatge després d’un any de gran creixement
  • CA

L’empresa vallesana Circontrol inicia una nova etapa amb una nova imatge corporativa després d’un 2022 amb un gran creixement de la seva plantilla i consolidació internacional. L’empresa modernitza la seva imatge per “alinear-la amb les actuals línies estratègiques sense renunciar a la seva essència i trajectòria”, apunten en un comunicat. La imatge es va presentar ahir en un gran acte públic a l’hotel Don Cándido de Terrassa.

“No es tracta només d’un nou logotip, és la constatació de la modernització de l’empresa i d’una renovació en la manera de comprendre la indústria de l’electromobilitat seguint fidels a allò que ens fa únics”, va apuntar Núria Comellas, consellera delegada de la firma. La renovació de la imatge vol explicar l’evolució de l’empresa, “una transformació que també ha experimentat el mercat de l’electromobilitat i les pròpies necessitats dels conductors de vehicle elèctric”.

Per Joan Hinojo, director general, ara l’important és “oferir la millor experiència de recàrrega a les persones que se sumin a la mobilitat elèctrica”.

Presentació de la nova imatge de Circontrol en un acte a l’hotel Don Cándido de Terrassa | Circontrol

El 2022, un any marcat 25è aniversari de Circutor

El llançament de la nova imatge arriba després d’un 2022 marcat per la reorganització del Grup Circutor i la celebració del 25è aniversari de la companyia, així com pels bons resultats comercials amb creixement del 33% respecte l’any anterior, especialment a escala internacional.

Concretament, destaca la presència de la marca a països europeus com França, Italia, Polònia i Regne Unit, així com a altres zones del món com el Golf Pèrsic, Mèxic i Amèrica del Sud; unes vendes que consoliden una expansió internacional. En aquest sentit, el responsable de Marketing, Joan Sardà, remarca que “l’electromobilitat està en efervescència, i nosaltres estem preparats”.

Circontrol, compromesa amb l’impuls de l’electromobilitat

Precisament, aquest canvi d’imatge de l’empresa coincideix amb un important impuls de la indústria de l’electromobilitat. Comellas destaca que “ja s’ha tornat un dels sectors industrials més dinàmics, tecnològicament més innovador i amb un major repte de creixement; ha crescut més d’un 30% a nivell global només aquest 2022, i des de Circontrol hem demostrat la nostra capacitat per seguir aquest ritme”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa