MónTerrassa
Circontrol celebra els 25 anys amb una festa amb treballadors i famílies
  • CA

L’empresa Circontrol ha celebrat el 25 anys de vida amb una gran festa amb treballadors i famílies. Aquest cap de setmana passat, es va commemorar la jornada Family Day que va aplegar prop de 500 persones, les quals van poder gaudir de diferents activitats per a menuts i grans en les seves instal·lacions a Viladecavalls.

El fabricant líder de carregadors de vehicle elèctric, part del conglomerat empresarial Grup Circutor, va ser fundat al 1997 a Terrassa amb només una quinzena de treballadors. Amb el pas dels anys, però, la seva plantilla va anar creixent fins a les 50 persones i va necessitar traslladar-se a la seva actual seu de Viladecavalls, al 2010. Poc a poc el nombre de treballadors ha anat creixent fins a multiplicar-se per 5, i a mitjans d’aquest 2022 la seva plantilla ja superava les 250 persones, cosa que des de l’empresa atribueixen a l’èxit de la seva activitat en la recàrrega de vehicle elèctric.

Referents en el vehicle elèctric

A més de les visites guiades a les diferents parts de les instal·lacions, jocs per a petits i grans i un dinar popular per a tots els participants, també es va poder gaudir d’un espectacle d’improvisació teatral i va comptar amb parlaments de la direcció de l’empresa, a més d’un munt d’espais i propostes lúdiques perquè els més menuts gaudissin del diumenge festiu.

Des de la propietat, Núria Comellas, Consellera Delegada de Circontrol, destacava que “estem molt orgullosos de celebrar el nostre vint i-cinquè aniversari i de fer-ho en el context en què ho fem, amb creixement i amb un repte impressionant per endavant”. Comellas també va subratllar el “caràcter compromès amb la sostenibilitat, i la nostra empenta capdavantera al mercat del vehicle elèctric i amb professionals amb molt de talent”.

Per la seva part, el Director General de Circontrol, Joan Hinojo, va parlar de la potència de la marca a nivell nacional i internacional, que “amb el pas dels anys s’ha transformat en un actor de referència clau al món de la mobilitat elèctrica”. Finalment també va intervenir a la festa el President del Grup Circutor, Ramon Comellas, que va posar de relleu la potència de Circontrol com a referent en electromobilitat del grup: “fa uns anys que vam creure que el vehicle elèctric seria el futur i que calia apostar fort; vam començar a les instal·lacions de Terrassa, quan només érem uns pocs, i ara podem dir que l’hem encertada i ens hem ben guanyat un bon lloc com a referents i com a experts”.

Circontrol celebra els 25 anys de vida amb treballadors i famílies | Circontrol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa