MónTerrassa
La Cambra fa webinars per assessorar i afrontar la crisi creada pel Covid
  • CA

La Cambra de Comerç, Indústria i de Serveis de Terrassa ofereix al teixit empresarial de la seva demarcació l’acompanyament i assessorament per afrontar la situació provocada per l’alerta sanitària de la COVID-19.

En el marc de la campanya “Que cap empresa tanqui”, la Cambra inicia a partir d’avui, dia 14 d’abril, una sèrie de webinars centrats a resoldre els dubtes del teixit empresarial. Per una banda, els dimarts i els dijous de cada setmana s’organitzaran sessions realitzades pels propis professionals especialistes de la institució; els dimarts, la temàtica de les sessions se centrarà en temes de comerç internacional o temes jurídics; i els dijous, en temes financers i relacionats amb les ajudes econòmiques impulsades per les administracions públiques. Aquestes sessions consistiran en webinars en directe amb duració aproximada d’una hora.

Els assistents podran enviar, prèviament a la sessió, els seus dubtes al ponent en relació amb la temàtica en qüestió. També, els professionals i experts de la Cambra, oferiran una sèrie de càpsules de vídeo informatives de diferents àmbits d’interès per a les empreses, en relació amb com fer front al COVID-19.

D’altra banda, la Cambra oferirà els dimecres, webinars en directe o enregistrats prèviament, realitzats per experts externs, d’una durada entre 20 minuts fins a 1 hora i mitja, alguns gratuïts i altres de pagament, amb continguts estratègics per a les empreses davant la situació generada pel coronavirus.

Finalment, la institució engega un servei de webinars en directe i dissenyat a mida per a les empreses, impartits per professionals interns de la Cambra o per a experts externs.

El programa de webinars es pot consultar a la pàgina web de la Cambra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa