La Cambra ofereix cursos en digitalització per a persones de més de 45 anys en atur

L’oferta formativa de la Cambra de Terrassa s’amplia i ofereix nous cursos en digitalització dins el programa 45+, que pretenen donar resposta als interessos i les necessitats detectades en les persones d’entre 45 a 60 anys en situació d’atur. El programa té com a principal objectiu millorar la seva capacitació en competències digitals, adaptant-se als requisits actuals de les empreses en aquest àmbit i afavorir l’augment de possibilitats d’inserció laboral. Durant el primer trimestre d’aquest any, des de la Cambra s’han realitzat una sèrie d’accions formatives adreçades a un perfil de participant del Programa 45+ amb coneixements previs en l’àmbit digital. Entre els cursos realitzats, destaquen: “Competències digitals nivell intermedi”, “Excel complet amb taules dinàmiques”, “Vendes online” i “Programes de comptabilitat”.

En aquest segon trimestre, la Cambra amplia la formació en competències digitals per a perfils sense experiència prèvia en aquest àmbit. Concretament, el 19 d’abril, s’iniciarà la formació de nivell inicial dins el Programa 45+, per a persones que volen aprendre a gestionar de forma autònoma el seu procés de cerca de feina, traient el màxim benefici de l’entorn online.

Aquest curs vol conferir i consolidar coneixements específics de l’entorn digital, treballant aspectes tals com: currículum vitae i videocurrículum, entrevista de treball online, portals i plataformes de cerca de feina, LinkedIn i altres xarxes socials, marca personal… Per a més informació o inscripcions, es pot contactar a l’adreça [email protected] Durant el 2021, des de la institució, es continuarà dissenyant itineraris formatius que donin resposta als diferents perfils de participants en aquest programa.

El Programa 45+

El programa 45+ és un projecte desenvolupat en el marc del POEFE (Programa Operativo de Empleo, Formación y Educación) del Ministerio de Trabajo y Economía Social, articulat per la Cámara Oficial de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de España i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Nou comentari