MónTerrassa
Ca n’Aurell sorteja vals de compra per potenciar el petit comerç

L’Associació de comerciants del barri de Ca n’Aurell ha impulsat una nova campanya per potenciar el comerç de proximitat al barri. L’Associació ha organitzat un sorteig de vals de compra per gastar en els negocis, que es posa en marxa aquesta mateixa setmana. L’objectiu és ajudar al comerç de proximitat durant els mesos de febrer i març, després de la baixada de vendes després de les festes de Nadal.

La campanya sortejarà un total de 20 vals de 10 euros. Cada comerç associat entregarà a cada client que compri al seu establiment una butlleta. Per participar, s’haurà d’omplir aquesta butlleta i dipositar-la en una urna que cada botiga associada tindrà a la vista al seu mostrador. Es podrà participar fins el proper dissabte 18 de febrer.

Com més compres es facin a les botigues, més opcions es tindrà per guanyar un d’aquests vals de compra. En el dors de cada butlleta hi haurà apuntat el llistat dels establiments que hi participen.

Campanya de l’Associació de comerciants de Ca n’Aurell per potenciar el comerç de proximitat | Associació de comerciants de Ca n’Aurell

El següent dilluns, el dia 27 de febrer, es farà el sorteig, d’on en sortiran les vint persones guanyadores. L’Associació es posarà en contacte amb els afortunats i afortunades, i també serà publicat a les xarxes socials de l’entitat. Els vals es podran bescanviar als comerços fins el dia 5 d’abril.

Un comerç accessible per a totom

L’associació de comerciants de Ca n’Aurell, juntament amb el barri de La Maurina, ja va dur a terme el passat desembre una activitat per donar suport al comerç de proximitat i alhora obrir-lo a tota la ciutadania, tinguin les capacitats i habilitats que tinguin, impulsant una campanya perquè tots els establiments disposin de pictogrames per a facilitar la comunicació.

El Mercat de les Puces passarà a ser trimestral

Per altra banda, l’Associació de comerciants del barri de Ca n’Aurell també anuncia que el Mercat de les Puces, que fins ara es feia tots últims dissabtes de cada mes, passarà a ser trimestral. “Això farà que cada trimestre aquest mercat sigui temàtic amb activitats, tallers, parades d’artesania, segona mà i solidàries”, expliquen. A més a més, l’edició del mes de novembre será una Festa de Celebració, ja que l’entitat celebrarà el seu 30è aniversari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa