MónTerrassa
Es busca “manetes” a Terrassa
  • CA

El Servei d’Ocupació de Terrassa ha publicat aquesta setmana una oferta de feina on es busca un “manetes” per a unes instal·lacions amb piscines a Terrassa. “La persona seleccionada haurà de disposar d’habilitats manipulatives ‘manetes‘. Haurà de ser una persona amb flexibilitat per poder adaptar-se a les diferents tasques i necessitats que puguin sorgir durant el servei”, s’informa en els requisits de l’oferta.

Es tracta de l’empresa de serveis que té contractat l’Ajuntament per ocupar-se durant la temporada de bany del bon funcionament de les piscines d’aquestes instal·lacions, les quals no especifica si són d’un club privat, entitat o municipals. En aquest cas concret les funcions i tasques que haurà de desenvolupar, són les següents: Manteniment bàsic de piscines / Neteja del recinte i instal·lacions / i Manteniment de la zona de jardineria.

S’ofereix una jornada completa de 40 hores setmanals, un contracte indefinit i amb incorporació immediata, amb un salari base de 14 a 16 mil euros bruts anuals. Podeu consultar l’oferta i inscriure’s clicant aquí.

Més ofertes de feina relacionades

Però aquesta no és l’única oferta de la borsa de treball que té relació amb les piscines. Aquesta mateixa setmana la mateixa empresa ha publicat que busca:

Personal socorrista (clica aquí per veure l’oferta)

Personal per taquilla (clica aquí per veure aquesta oferta)

Personal control d’accessos piscina (clica aquí per veure l’oferta)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa