MónTerrassa
Un bon pessic de la Primitiva cau a Terrassa
  • CA

Terrassa ha vist caure un petit pessic del sorteig de La Primitiva d’aquest dijous, dia 29 de setembre. Els números premiats han estat: 5-14-21-40-27-17 Complementari 22 i Reintegrament 6. En el cas del terrassenc agraciat tenia una butlleta de Segona Categoria (5 encerts + Complementari).

En total, a tot l’Estat s’han registrat sis encertats validats a: Administració de Loteries 0 d’Alacant; a l’administració número 4 de Vilanova i la Geltrú; a l’administració número 3 d’Aranjuez (Madrid); en l’administració número 193 de Madrid; el despatx receptor número 42.145 de Jérez de la Frontera (Cadis).

I a Terrassa qui ha repartit la butlleta ha estat l’administració número 21 ubicada al número 313 del carrer Colom, al barri de Can Palet de Terrassa, i que porta el nom de l’Elefant de la Sort. El pot unitari corresponent a la Segona Categoria és de 32.191,04 euros, és a dir, cadascun de les sis persones amb el bitllet premiat rebran aquesta gens menyspreable quantitat.

Un encertant amb premi de 1,2 milions d’euros

Molt més content però estarà l’únic encertant de Primera Categoria del sorteig de La Primitiva de dijous. I és que el pot unitari s’enfilava als 1.191.068,37 euros. El ciutadà afortunat va retirar el bitllet a l’administració de Loteria número 188 de Madrid.

Tanmateix no hi ha hagut cap butlleta encertant de Categoria Especial, que correspon a 6 encerts, a més del reintegrament. D’aquesta manera el pot generat es posarà en joc en el pròxim sorteig de La Primitiva, on un únic encertant de Primera Categoria amb Categoria Especial podria guanyar fins a 3,7 milions d’euros. La recaptació global del sorteig d’aquest dijous ha ascendit a 10.896.586,00 euros.

Aquest mateix 2022, Terrassa ha vist caure diversos petits premis de La Primitiva. Un dels darrers va ser el passat mes d’abril, on també es va validar una butlleta de Segona Categoria. En aquella ocasió va ser a l’administració de Loteries número 8 de la nostra ciutat, situada a la plaça del Triomf, al barri de Sant Pere. El premi per aquest categoria va ser de 44.557,45 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa