MónTerrassa
La Primitiva de dissabte deixa un bon pessic a Terrassa
  • CA

El sorteig de La Primitiva celebrat aquest dissabte dia 2 d’abril de 2022 ha deixat un bon pessic a Terrassa. Una butlleta validada a l’administració de Loteries número 8 de la nostra ciutat, situada a la plaça del Triomf, al barri de Sant Pere, ha estat reconeguda amb un premi de Segona Categoria (5 encerts + Complementari). El premi per aquest categoria correspon a 44.557,45 euros.

El número premiat és el 28 8 29 19 38 11, Complementari 12 i Reintegrament 5. No hi ha hagut cap bitllet encertant ni en la Categoria Especial (6 encerts + Reintegrament) ni tampoc de Primera Categoria (6 encerts), i per tant, el fons destinat a ambdues categories s’oferirà com a pot en el pròxim sorteig de la Primitiva. En aquest, un únic encertant de Primera Categoria amb Categoria Especial podria arribar a guanyar 21 milions d’euros.

Pel que fa als bitllets de Segona Categoria, el de Terrassa no ha estat l’únic. Quatre afortunats més s’han endut 44 mil euros. Es troben ben repartits entre les localitats de Bilbao, Còrdova, València i Valladolid.

Menys sort a al Bonoloto

Pel que fa a l’altre sorteig que ha tingut lloc aquest dissabte des de Loterias y Apuestas del Estado, no hi ha hagut grans premis. La Bonoloto ha premiat el número 28 48 32 1 22 47, amb el 19 de complementari i el 3 de reintegrament. De Primera Categoria (6 encerts) no hi ha hagut cap butlleta encertant, i per tant el pot per al pròxim joc s’incrementa per a un únic encertat que podria guanyar 500 mil euros. Tampoc existeixen butlletes encertants de Segona Categoria (5 + complementari), i per això l’import destinat a aquest espai passarà a engruixir el de la categoria immediatament inferior. De Tercera Categoria sí que hi ha hagut 55 butlletes validades, amb un premi cadascuna de 4.518,84 euros.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa