MónTerrassa
Bernat Navarro, delegat del Col·legi d’Aparelladors al Vallès Occidental
  • CA
Bernat Navarro, delegat del Vallès del Col·legi d'Aparelladors
Bernat Navarro, delegat del Vallès del Col·legi d’Aparelladors | Cedida

!--akiadsense-->

Bernat Navarro repetirà com a delegat del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) al Vallès Occidental un cop proclamada la nova Junta de Govern per als propers quatre anys. Navarro forma part de la candidatura liderada per Celestí Ventura, que va ser l’única en presentar-se a les eleccions col·legials. La presa de possessió va tenir lloc el passat 1 de juliol.

La delegació del CAATEEB al Vallès Occidental es va fundar l’any 1991 per donar un servei més proper al miler de col·legiats de la comarca i participar més activament en la vida ciutadana. La primera seu de la delegació es trobava ubicada al carrer Sant Francesc de Terrassa i actualment es troba al Vapor Universitari. El nombre de col·legiats i col·legiades al CAATEEB és gairebé de 7.500 en tot l’àmbit de les comarques de Barcelona.

Bernat Navarro i Gibert és arquitecte tècnic i enginyer d’edificació i viu a Terrassa. Exerceix com a lliberal des de fa deu anys. S’ha especialitzat en direcció d’execució d’obres i coordinació de seguretat i salut. També es dedica a constractor manager i project manager, en els camps de l’obra nova, rehabilitació i I+D de la construcció. El nou president del CAATEEB és Celestí Ventura Cisternas, arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i director general (PDG) per EADA i que amb anterioritat havia estat vocal i vicepresident del CAATEEB.

La nova junta inclou cinc membres de l’anterior equip de govern i està formada per Rosa Maria Remolà, qui va ser presidenta entre els anys 2007 i 2015, i exercirà com a vicepresidenta primera; Jaume Casas (secretari), Carolina Cuevas (tresorera), Natàlia Crespo (comptadora), Meritxell Bosch (delegada a l’Alt Penedès-Garraf), Cristian Marc Huerta (delegat al Bages-Berguedà-Anaoia), Joan Fèlix Martínez (delegat al Maresme), David Mercader (delegat a Osona-Moianès), Bernat Navarro (delegat al Vallès Occidental), Josep Lluís Sala (delegat al Vallès Oriental) i Marcos Barjola com a vocal. Actuaran com a suplents Rafael Capdevila, Susana Pavón i Alejandro Soldevila.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa