MónTerrassa
Arrenca la 10a edició Grup Plató per intercanviar experiències empresarials
  • CA

El Grup Plató de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha iniciat la seva 10a edició amb 14 empreses participants de diferents sectors empresarials. El Grup Plató és un programa que promou l’intercanvi de coneixement i d’experiència entre empresaris amb dinàmiques de treball col·laboratiu que busca promoure “l’esperit emprenedor i innovador” i enfortir les “habilitats de lideratge”.

“El fet que directius i directives es trobin entre iguals i amb inquietuds similars, genera un entorn de confiança entre ells i de sentiment de pertinença, que és gran part de l’essència dels Grups Plató, en el qual poden exposar els seus reptes del dia a dia en el negoci i buscar conjuntament solucions”, exposa en un comunicat la Cambra. En l’organització dels grups, la Cambra de Terrassa vetlla perquè no hi hagi empreses de competència directa entre els participants. A més, hi ha un compromís de confidencialitat per part dels empresaris i empresàries per a tot allò que es tracti en les dinàmiques dels Grups.

Dinàmica dels Grups Plató

En els Grups Plató, la metodologia i periodicitat de les sessions i els temes tractats els proposen els empresaris. Quan el grup queda constituït, es duu a terme un “team building”, on cadascú exposa els reptes que tenen les seves empreses i quines són les preocupacions. “Així, els participants, en un entorn de confiança i cocreació, consensuen la priorització del tractament dels reptes al grup juntament amb els mentors d’empresa i els professionals facilitadors de la Cambra de Terrassa”.

Al llarg de les sessions es conviden també d’altres empresaris experts en temàtiques concretes econòmiques i empresarials perquè puguin explicar la seva experiència inspiracional en algun dels temes concrets establerts.

14 empreses participants de diferents sectors empresarials

La 10a edició del Grup Plató Gerencial la conformen directius i directives de les següents 14 empreses: AECA Assessoria Energètica Catalana, Aintas, Carlos Arboles SA, Cartobol SA, Exclusives Egara, Filinox SA, Grup TG-Direxis, Morillo Energy Rent, Sonpura, Taxitronic-Interfacom, Teknokroma Analítica SA, Torrella Ingeniería y Arquitectura, Vak Kimsa i Wetron Automation Technology.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa