MónTerrassa
Antoni Abad (Cecot): “Cal tranquil·litzar la política”
  • CA
Antoni Abad
Antoni Abad | J. M.O.

!--akiadsense-->

“Del nou govern espanyol esperem diàleg, negociació i acords. És a dir, consensos. Cal tranquil·litzar la política i posar-la al servei del progrés econòmic”, ha reblat Anton Abad, president de la Cecot, en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació per exposar les perspectives empresarials per al 2020. “Preferim tenir “gobierno” i govern, i pressupostos. Però esperem diàleg, negociació, consensos i interlocució permanent”. Abad aposta per noves fórmules, “per construir i no pas per destruir”.

El cap de la patronal catalana s’ha mostrat convencut del creixement de l’economia catalana, fins i tot per damunt de la mitjana europea, i ha considerat que 2020 pot ser un bon any.

Abad també ha recordat que es preveu signar convenis per posar en marxa un milió de metres quadrats de plaques solars, una iniciativa per reduir la petjada de carboni. La Cecot considera que ha de contribuir a fer ciutats més sostenibles energèticament, i les empreses han de passar de “veure el partit des de la grada a sortir a jugar al camp, si parlem en termes esportius”.

“Som un país d’empreses petites i mitjanes. L’actual marc laboral no encaixa amb la realitat actual. Necessitem flexibilitat i cal que la faciliti el sistema.”, ha afirmat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa