MónTerrassa
Terrassa s’omple d’activitats per la Setmana del Consum Responsable

Terrassa celebrarà aquesta setmana la 23a Setmana del Consum Responsable amb un ventall d’activitats plenes de novetats: Un concurs radiofònic, una gimcana, una representació teatral, i el més nou, ponències i un mercat de comerç just. Aquestes activitats tindran lloc del 13 al 19 de març, que es celebra per commemorar el Dia mundial dels drets de les persones consumidores, el 15 de març. L’objectiu és informar sobre els drets i obligacions dels consumidors i sensibilitzar sobre el consum responsable.

Les activitats de la Setmana del Consum Responsable

La novetat d’enguany son la incorporació de ponències i xerrades, que s’emmarquen en el cicle «Parlem de consum conscient». En concret, dimarts 14 se celebra una ponència centrada en la temàtica de l’alimentació, dimecres 15 la trobada girarà entorn l’àmbit de la roba, mentre que dijous 16 la ponència anirà sobre el sector energètic.

Entre el dilluns 13 i el divendres 17 de març, el programa “El Submarí” emetrà càpsules informatives sobre el consum, i paral·lelament, es farà un sorteig a través del seu compte d’Instagram per guanyar un àpat a diferents restaurants associats al Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca. La dinàmica del concurs es donarà a conèixer a través del mateix perfil del programa.

D’altra banda, també es comptarà amb una obra teatral infantil adreçada a nens i nenes de 2n i 3r de primària de les escoles Auró, Mare de Déu del Carme i Salvador Vinyals. Porta per nom “La botigueta” i tindrà lloc el dimecres 15 a les 10:30h a l’Auditori Municipal. Serà a càrrec de la companyia Tanaka Teatre.

A més, durant el matí de divendres 17 l’alumnat de 6è de primària de les escoles Francesc Aldea i Les Arenes participaran a la 20a Gimcana del consum, que propicia l’activitat amb els comerços del centre. La mateixa tarda tindrà lloc el lliurament de premis de la gimcana, un acte obert a la Plaça Vella amb l’espectacle «A quant va la mel?», de la Tresca i la Vedresca.

El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

Just Mercat, una nova fira de comerç just i responsable a Terrassa

La setmana es tancarà amb una nova fira de productes de comerç social i local per promoure el consum responsable amb una mostra de productes tèxtils, d’alimentació, cultura i subministraments: ‘Just Mercat’. La fira tindrà lloc el proper diumenge 19 de març a l’Horta dels Frares de Vallparadís, coincidint amb la celebració del Picnic Jazz. Us oferim més informació del nou mercat en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa