MónTerrassa
Acció de Pimec a Terrassa amb un nou programa d’orientació i inserció laboral
  • CA

PIMEC ha iniciat la novena edició del Programa d’orientació i acompanyament a la inserció, amb el qual preveu atendre durant l’any 2021 unes 1.000 persones desocupades inscrites al SOC. Un equip de professionals psicòlegs i pedagogs desenvoluparà una tasca d’acompanyament emocional, contenció i empoderament de les persones amb l’objectiu de situar-les en una millor posició davant el procés d’inserció laboral, desenvolupant competències professionals i millorant la seva ocupabilitat. Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal. Les accions són sense cost per a les persones participants, les quals s’hauran d’adreçar a l’Oficina de Treball corresponent.

La patronal desenvoluparà aquesta acció en cinc de les seves seus arreu del territori català: Barcelona amb 2 punts d’orientació; Vallès Occidental amb 3 punts d’orientació a Sabadell i Terrassa; Vallès Oriental amb 2 punts d’orientació a Granollers; i al Baix Llobregat amb 1 punt a Sant Feliu de Llobregat. Enguany el programa ha estat dissenyat per oferir un servei adaptat a les necessitats i els recursos de les persones participants, facilitant l’atenció presencial i per via telemàtica o virtual. En aquest sentit, PIMEC ha adaptat el material i la metodologia, donant als participants la possibilitat d’accedir al campus virtual de la patronal, facilitant-los l’ampliació de coneixements d’una manera més transversal i millorant les eines i les estratègies d’inserció laboral, així com el desenvolupament competencial.

El programa permet la utilització d’eines com Whatsapp, Zoom i Microsoft Teams per realitzar accions individuals i/o grupals que permetin interactuar i compartir experiències a través del networking entre els usuaris. D’altra banda, s’establiran sinergies amb altres programes de l’entitat com el Projecte Singulars, 30 Plus, el Programa Incorpora, i amb el mateix Departament de Formació i Gestió del Talent, que ofereix la possibilitat d’optar a ofertes laborals en tot el territori català, per a tots els sectors econòmics i per a diferents perfils. Alhora, es posarà a disposició dels participants tota la formació de PIMEC i, també, la figura del prospector, qui farà de pont entre les persones que participaran en el programa i les necessitats de talent a les empreses. Finalment, el portal PIMEC.JOBS facilitarà l’accés a totes les ofertes que les empreses associades a la patronal posin a disposició del programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa