MónTerrassa
Mor la periodista de Terrassa Fanny Sallés
  • CA

La periodista de Terrassa Fanny Sallés Utiel ha mort aquest diumenge a l’edat de 57 anys. Persona apreciada dins del món de la comunicació local i vinculada a l’esport, Sallés va destacar professionalment per ser la cap d’Esports de Ràdio Terrassa – Cadena SER des del 1985 fins al 2010. Va estudiar a l’Institut Blanxart de Terrassa i es va treure la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant aquests 25 anys va ser una de les poques periodistes femenines a la nostra ciutat que cobria esdeveniments esportius.

Francisca Salles Utiel, 57 anys

Vetlla: Sala Montcau des de el dia 11-04-2022 a les 16:00 hores,

Cerimònia: el dia 12-04-2022 a les 9:30 hores

Lloc de cerimònia: Oratori La Rambla serveis funeraris

Inhumacio: el dia 12-04-2022 a les 10:30 hores

Centre Cultural i Terrassa FC

Tot i que des de feia ja més d’una dècada treballava a la recepció del Centre Cultural de Terrassa, actualment La Factoria Cultural, mai va deixar la seva gran passió esportiva. Justament, una de les seves últimes actuacions va ser com a integrant del jurat de la Gala de l’Esport 2021 i la selecció del millor esportista de Terrassa, festa celebrada ara fa pocs dies. A més, també s’havia implicat en l’elaboració del Pla Director de l’Esport, impulsat des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa.

Fanny Sallés va ser també la màxima responsable durant diversos anys del servei de premsa i comunicació del Terrassa Futbol Club. A més, col·laborava intensament com a responsable de comunicació en diferents entitats de la ciutat i de la comarca. Així en els darrers anys se la podia veure organitzant i coordinant esdeveniments vinculats a l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb especial importància en la gestió comunicativa de la Mitja Marató de Terrassa, tant en els mesos previs de preparació com en el moment de la competició. A més, lligada actualment a la població de Matadepera, localitat on residia, també s’ocupava de la vessant periodística del club de futbol del Matadepera CF, sobretot enviant convocatòries de premsa i fent-se ressò d’aquells actes més socials i del futbol base de l’entitat.

Les mostres de condol han omplert les xarxes. L’alcalde Jordi Ballart, també ha tingut unes paraules en record seu:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa