MónTerrassa
Xavi Jurado i Jaume Maeso volen tornar a omplir el pati de Minyons
  • CA

Xavi Jurado i Jaume Maeso volen tornar a omplir el pati de Minyons de Terrassa. Aquesta serà una de les principals prioritats de la nova temporada, després que l’assemblea local de la colla castellera hagi votat a qui vol confiar les rendes els pròxims mesos. Aquest diumenge al matí, s’ha donat el vistiplau a la candidatura encapçalada per Xavi Jurado, el qual es converteix amb nou cap de colla. Estarà acompanyat d’un equip tècnic format per una vintena de persones i ha comptat amb el suport de la gran majoria de vots emesos: 109 a favor, 3 en contra i 10 en blanc.

L’assemblea d’aquest dissabte també ha aprovat, com és habitual, les memòries de la Junta i la Tècnica sortints així com els comptes del 2022 i el pressupost per al 2023. El nou cap dels malva afirma que presenten un “projecte ambiciós”, perquè l’objectiu és “tornar a liderar el món casteller”. En aquest sentit, ha manifestat que “la Colla, els castells i els valors són els tres puntals en què es recolza aquest projecte per fer entrar els Minyons en una dinàmica de creixement i resultats”.

Última temporada a la Casa Jacint Bosch

L’assemblea també ha volgut donar un nou vot de confiança a la junta directiva encapçalada per Jaume Maeso. És el tercer any que liderarà l’entitat, però no ho fa amb conformisme sinó que ha decidit incorporar diversos canvis respecte l’any passat en l’equip que l’acompanya, tot i que la línia de projectes i accions serà continuista. La candidatura a junta ha estat aprovada per 122 vots a favor, 10 en contra i 5 en blanc.

Maeso ha explicat que vol que aquesta temporada el propòsit sigui “tornar a omplir el pati ja sigui amb nous castellers com el retorn de tota la gent que ha format part de la Colla”. També ha afirmat que “aquesta ha de ser la darrera temporada a la Casa Jacint Bosch i culminar el trasllat a Cal Reig al primer trimestre de 2024”.

Un cop celebrada l’assemblea, els Minyons s’encaren cap a la tornada als assajos que serà el divendres 24 de febrer, de cara a preparar les primeres actuacions que seran al mes de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa