MónTerrassa
VÍDEO | Nou videoclip de la parella Miki Nuñez i Sara Roy

Miki Nuñez, que va saltar a la fama com a concursant d’Operación Triunfo, segueix regalant cançons als seus fans. Aquesta vegada, l’artista de Terrassa ha presentat un nou tema, titulat Tot és més fàcil, i ho ha fet amb la millor companyia possible, la seva parella sentimental Sara Roy. La peça ja es va poder escoltar ara fa uns mesos en la gala dels Premis RAC105, en què Nuñez va ser un dels grans triomfadors de la nit fent doble com a millor artista per votació popular i millor videoclip per Escriurem.

El videoclip, protagonitzat exclusivament per als dos artistes, s’ha estrenat aquest dimarts 7 de setembre i ja es pot trobar a totes les plataformes digitals. Dirigit per Belén Ruiz, amb l’ajuda d’Adrià Porta, i amb la producció de Marc Martín, el muntatge està format a base de vídeos i fotografies de Nuñez i Roy en situacions quotidianes i de vacances, donant aquesta imatge d’espontaneïtat i proximitat que sempre vol transmetre el de Terrassa. “Tot anirà bé” ha estat creada música i lletra de manera conjunta per a la parella, i es pot trobar en el disc “A(MAR” de Roy, i és la més reproduïda a través de la xarxa Spotify. De fet, amb tan sols dos dies, ja compta amb més de 10 mil reproduccions a Youtube.

Miquel Núñez Pozo (Terrassa, 1996) va saltar a la fama gràcies a la seva participació al concurs de Televisión Espanyola Operación Triunfo, en l’edició de l’any 2018. Malgrat no quedar entre els tres primers, va tenir una gran repercussió, fins al punt que va ser escollit per representar Espanya en el Festival d’Eurovisió de 2019 amb la cançó “La venda”. No va obtenir massa bons resultats però va ser suficient per mantenir el seu nom entre el TOP de músics espanyols i donar-li l’impuls definitiu per a publicar el seu primer disc en solitari, “Amuza”. Actualment, es troba de gira amb el seu disc “Iceberg”, publicat el 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa