MónTerrassa
El Vapor Ros acull una exposició de les darreres obres d’una vintena d’artistes
  • CA

Aquest dissabte 11 de gener a les 18h a l’espai TOC del Vapor Ros (c/ del Portal Nou 9, Terrassa) tindrà lloc Galets al Vapor, una proposta d’exposició col·lectiva que té com a finalitat l’exposició de l’obra i l’intercanvi entre artistes de la ciutat. La idea sorgeix del col·lectiu El Corralito amb l’objectiu de “desvincular el concepte de consum dins de les festes, i recuperar la festa d’hivern com una tradició pròpia i originària del nostre poble, així com la intencionalitat de generar activitats no consumistes o de fer-ne un consum responsable, ètic i sostenible”. La inauguració estarà oberta al públic de 18h a 22h.

L’exposició es genera a partir d’un amic invisible misteriós, que tindrà lloc el dia de la inauguració i estarà exposada fins al 2 de febrer de 2020. Per aquesta mostra es comptarà amb la intervenció dels artistes Dolent Llarg, Rosa Rosello, Paulo Cacais, Sensi, Irene Perez, Nataly Aros, Ambi Waki, Lucia Marzo, Judith con H, Teresa Cabrera, Imanol Buisan, David Contreras, Ariadna Font, David Corral, Gerard Pla, Edmundo Garcia, Laura Pitermaik, Claudia Borras i Kala Kuns.

Com a condició per a participar en aquesta col·lectiva cada obra ha de ser única i d’última creació. Així mateix, des de l’organització expliquen que quan l’exposició finalitzi els artistes es podran endur el regal del seu amic invisible. La mostra està comissariada per Imanol Buisan i Edmundo Garcia, a través del Corrallito CCA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa