MónTerrassa
Tricicle aterra a Terrassa amb la comèdia musical ‘Forever Young’
  • CA

La companyia catalana de teatre gestual Tricicle arriba a Terrassa per presentar la comèdia musical ‘Forever Young’. L’espectacle aterrarà a la nostra ciutat el proper diumenge 25 de setembre a les 19:00h de la tarda a La Factoria Cultural, la única funció a la ciutat. Es tracta d’una comèdia “amb ADN de Tricicle” interpretada per col·laboradors habituals de la companyia, segons exposen en un comunicat.

Durant la funció, sis actors joves s’interpretaran a ells mateixos, o a allò que seran dintre de quaranta anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells. ‘Forever Young’ està farcida de les grans actuacions de Rai Borrell, Llorenç González, Irene Jódar, Mercè Martínez, Marc Pujol i Lucía Torres que interpreten als entranyables avis i àvies de la residència per artistes cantant i ballant tant com els permeten els seus delicats esquelets. Al piano els acompanya Marc Garcia.

“El seu esperit rebel surt per deixar constància que no han deixat de ser el que sempre han estat, Rockers”, apunten. I afegeixen que “el públic riurà i gaudirà de valent amb temes com ‘I love rock’n roll’, ‘I got you babe’, ‘Stairway to heaven’, ‘I will survive’… i molts més”.

Tricicle acumula més de 500 funcions de ‘Forever Young’

Tricicle va descobrir aquest musical d’Eric Gedeon durant una estada a Olso, Noruega, i els va fascinar tant que en van comprar els drets. L’espectacle es va estrenar al Teatre Gran Via de Madrid fa més de deu anys, concretament l’any 2011, i va girar durant dos anys per ciutats i pobles d’Espanya, a més de voltar per països d’arreu del món com l’Argentina, França, Mèxic i Perú. El març d’aquest any es va estrenar a Catalunya al Teatre Poliorama. Entre aquestes gires, l’espectacle acumula més de 500 funcions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa