MónTerrassa
Tres obres de teatre documental en una sola tarda a Terrassa
  • CA
Una de les obres que es podran veure aquest dissabte a Terrassa
Una de les obres que es podran veure aquest dissabte a Terrassa | Terrassa Arts Escèniques

!--akiadsense-->

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, aquest dissabte 7 de març Terrassa Arts Escèniques viurà una autèntica marató escènica amb tres obres documentals centrades en la relació entre l’experiència individual de tres dones i la història col·lectiva. Creades per la companyia La Conquesta del Pol Sud, en escena no hi haurà actrius, sinó les protagonistes reals dels fets.

A Claudia (17h al Teatre Principal) sentirem el testimoni de l’argentina Claudia Victòria Poblete Hlaczik que, als 21 anys, va descobrir que era flla de desapareguts i que havia viscut una vida amb uns ‘pares’ que no eren els seus. A Raphaëlle (19h al Teatre Alegria) viurem el recorregut vital d’una dona transsexual francesa, Raphaëlle Pérez, una experiència de canvi de gènere en un camí marcat per la lluita, la recerca de la identitat, l’autoafrmació, el trencament dels motlles i els somnis. I amb Nadia (21.30h al Teatre Principal) coneixerem l’experiència d’una jove afganesa que, instaurat el règim dels talibans, va haver de fer-se passar per un noi per mantenir la seva família.

Serà el primer cop que es representarà en un mateix dia la ‘Trilogia dona, història i identitat’. Un repte tècnic per la companyia La Conquesta del Pol Sud, que també a Terrassa va presentar en una mateixa tarda i per primer cop la Trilogia dels Contra d’Esteve Soler exhaurint totes les localitats.

Les persones que tinguin entrades per la marató escènica, rebran avituallament (berenar) entre obra i obra. L’entrada per veure els 3 espectacles costa 20 € (11€ si només es vol veure un espectacle).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa