TLTXT i The Harlock el 25 d’abril a la Nova Jazz Cava

Diumenge 25 d’abril de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava

TLTXT + THE HARLOCK
Des de Barcelona, Pau Calero, Natan Arbó, Nil Bribian i Adrià Bravo omplen l’espai i el buit amb la seva proposta de pop psicodèlic actual. La banda vol transmetre la seva pròpia visió del pop psicodèlic portant al seu terreny amb elements de la música d’aquesta dècada.Així, en el seu disc debut, no trobaràs pop psicodèlic a l’ús, trobaràs un nou món amb una paleta sonora molt definida: tot un univers de colors, sintetitzadors, fuzz, baixos melòdics, autotune …Després de publicar dos singles: “10K pasos” al desembre de 2019 i “Las Estrellas No Pueden Hacer Nada Sin Ti” al febrer de 2020, TLTXT van començar a preparar el seu disc debut que arriba, finalment, al novembre de 2020. El disc, de títol EEEO, gira al voltant del pas de el temps, la nocturnitat i la malenconia a la qual van a parar els pensaments nocturns i que TLTXT transmet servint-se d’una paleta sonora molt definida disposada a emvoltar a l’oient. On alguns trobaran una miqueta de psicodèlia en el seu pop, altres trobaran pop psicodèlic amable. Sigui com sigui, debutar amb un disc fet amb tant de gust és tota una declaració d’intencions per a uns músics acostumats a trepitjar escenaris amb altres bandes com PAVVLA, Medusa Box, Mazoni o Sr. Canario, entre d’altres. El disc ha estat produït per TLTXT i mesclat i masteritzat per Aleix Iglesias a Camaleó Estudi.
THE HARLOCKThe Harlock és una banda amb integrants de Terrassa i Barcelona. Després de girar el seu primer disc «Love, Sex, Hate» amb bona rebuda per part del públic i la premsa, presenten, cinc anys després, «National Karaoke» experimentant amb nous sons i noves sensacions.
Diumenge 2 de maig de 2021 a les 20 h. Nova Jazz CavaEJ MARAIS + FURGUSONEJ MARAISUn visió fresca de la condició moderna que barreja nostàlgics paisatges sonors amb sedòs R & B.EJ Marais, estrany, eloqüent, debuta amb un LP de composicions contemporànies que aborden la vida quotidiana de l’artista a principis de la dècada de 2020. La seva descripció a Instagram: “Folk / Dubstep / Country” parla del seu enfocament postmodern, dels gèneres tradicionals, bedroom R & B i breakbeat balear, al costat d’un accent britànic sense cap tipus de pretensió. «Cuts», el seu àlbum és el debut melodramàtic d’un vocalista, compositor i productor que es desenvolupa en l’ús d’instruments orgànics, sintetitzadors vaporwave i autotune fet amb gust.

 
FURGUSONSo retro-futurista girant al voltant de ritmes hipnòtics que et transporta a dalt de la muntanya.Si el moviment modernista català pogués ser reinterpretat ara, amb una òptica líquida i digital, sonaria a Furguson. Les mateixes arquitectures entre el natural i l’ oníric, però treballades des de la fluïdesa del so, obviant la rigidesa i l’estoïcisme de la matèria.Furguson aposten per l’optimisme; més espiritual que naïf, i sense la ironia de PC Music.Ells, amb aquest so característic que barreja l’orgànic i el digital, concilien la il·lusió positivista de dos moviments, aparentment antagònics, com el transhumanisme i el retorn a la natura. En aquest tercer disc sonen, per posar un altre exemple -si és possible- encara més estrany, com si Jeff Koons s’hagués ubicat en el barroquisme: tan ornamental i alhora, tan net i nítid. Gairebé sembla un èxit que entre tanta boja referència, hagin aconseguit una acurada cohesió artística.

Nou comentari