MónTerrassa
Terrassa presenta la seva oferta cultural en un acte celebrat al Teatre Principal
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presidit aquest divendres la presentació de les diferents temporades artístiques professionals de Terrassa. A l’acte, celebrat al Teatre Principal amb l’assistència de portaveus dels Grups Municipals, també ha participat la regidora de cultura, Rosa Boladeras. Per la seva banda, Susanna Carmona, directora del Festival Jazz Terrassa, ha intervingut en representació de les diferents temporades artístiques professionals que es desenvolupen a Terrassa, acompanyada d’Adrià Fornés, director artístic del Centre Cultural Terrassa, i d’Eulàlia Pujol i Núria Segovia, codirectores de la Casa de la Música de Terrassa.

l’acte, s’ha volgut posar de manifest el lema «A Terrassa, la cultura és viva i segura», i s’han presentat diferents incentius en forma d’ofertes i descomptes a les entrades per tornar a omplir els escenaris de la ciutat. En aquest acte, i per primera vegada, s’han presentat conjuntament les diferents temporades artístiques que es desenvolupen a la ciutat: les temporades municipals de Terrassa Arts Escèniques, Terrassa Arts Visuals, Terrassa Música Clàssica i Terrassa Música Moderna; a banda de la Temporada de Dansa del Centre Cultural Terrassa, el Festival de Jazz de Terrassa i la Temporada de la Casa de la Música de Terrassa.

Les temporades professionals a Terrassa, en les seves diferents disciplines, s’iniciaran aquest mes de setembre i es desenvoluparan fins al proper mes de gener, englobant des dels espectacles de la Temporada Terrassa Arts Escèniques, al Teatre Principal i el Teatre Alegria, fins a les exposicions que es podran visitar a la Sala Muncunill o l’Espaidos al llarg de la Temporada d’Arts Visuals; passant pels concerts que s’han programat i que formen part de les temporades estables de música clàssica o música moderna programats per l’Ajuntament; els espectacles de dansa al Centre Cultural Terrassa; els diferents concerts emmarcats dins del Festival de Jazz de Terrassa o les actuacions programades per la Casa de la Música de Terrassa.

Així, i durant els propers mesos, pels diferents escenaris de la ciutat, i emmarcats en les temporades artístiques professionals que es desenvolupen a Terrassa, passaran espectacles, artistes i formacions ja contrastades dins del panorama cultural nacional i internacional juntament amb el talent més jove i trencador. Terrassa acollirà concerts, espectacles i artistes com Àlex Rigola, Josep Maria Pou, el Ballet Nacional, Pau Vallbé o Maria Arnal, entre molts d’altres. A més, i dins de la Temporada d’Arts Visuals, la figura i l’obra de la Joana Biarnés centrarà l’exposició “Moda a peu de carrer” a la Sala Muncunill. Una programació que engloba un ampli ventall de propostes de qualitat, variades i molt atractives on destaca principalment el talent femení i una clara aposta per la cultura i els artistes locals. L’acte de presentació ha comptat amb les actuacions de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, Junyi Sun, el trio Anabel Lee, els ballarins del PAR (Programa d’Alt Rendiment de dansa clàssica i neoclàssica) interpretant un fragment del Bolero de Ravel amb coreografia de Miquel G. Font i la saxofonista i compositora Irene Reig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa