MónTerrassa
Terrassa es prepara per acollir la Gala 0 d’Operación Triunfo 2020
  • CA

Ja hi ha data per a l’estrena d’OT 2020. Serà el diumenge 12 de gener a La 1 de TVE a les 22h, després del Telenotícies 2a Edició. El programa, amb Roberto Leal al capdavant, arrencarà amb una Gala 0 plena d’emoció, en un plató remodelat i amb un jurat completament renovat que comptarà amb quatre jutges fixos. I com ja va ser l’any passat, Terrassa torna a ser el lloc escollit per acollir no només les gales sinó també l’acadèmia on viuran els triunfitos.

A diferència de tots els anteriors, els càstings de l’onzena edició d’OT han pogut seguir-se en directe per Internet. De les més de 10.600 persones que es van presentar en nou ciutats, un total de 30 aspirants han anat superant les fases classificatòries fins arribar aquí.

La Gala 0 arrencarà amb els 30 triats i a poc a poc, de diferents maneres, el número de seleccionats s’anirà reduint. Els que quedin hauran de defensar en directe una cançó triada per ells davant el públic del plató i davant el nou jurat, format per Nina, primera directora de l’Acadèmia, cantant i professora; Javier Llano, director de Cadena 100 i una de les persones que més sap de ràdio musical a Espanya; Natalia Jiménez, cantant de la Cinquena Estació i jurat en programes musicals de Mèxic i els EUA i Javier Portugués, Portu, músic, productor, A&R i cazatalentos musical. Una altra novetat respecte a les edicions anteriors és que en OT 2020 els quatre seran membres fixos i desapareix la figura del jurat convidat setmanal. Després de les nominacions del jurat, l’última paraula la tindrà el públic. Els vots dels espectadors decidiran quins dos aspirants es queden fora i qui és l’últim concursant que s’uneix als seus companys.

El nou jurat d'OT 2020
El nou jurat d’OT 2020 | OT

!--akiadsense-->

Al capdavant de l’Acadèmia hi haurà Noemí Galera, que a més ha estat la responsable del càsting i l’acompanyaran algunes cares conegudes de les dues edicions anteriors. Aquest any, a Manu Guix, Mamen Márquez, Vicky Gómez, Joan Carles Capdevila, Laura Andrés i Andrea Vilallonga, s’hi sumaran nous professors i s’impartiran noves assignatures, com per exemple Ivan Lavanda (Interpretació) o Zahara (Cultura Musical).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa