MónTerrassa
La Temporada de Música Moderna porta a Terrassa set concerts
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Cultura, organitza una nova Temporada de Música Moderna, entre els mesos d’octubre i desembre, amb la programació d’un total de set concerts que recullen diferents estils musicals. La proposta que obrirà la Temporada de Música Moderna de Terrassa 2017 serà el concert de Xarim Aresté, que es podrà veure el diumenge 29 d’octubre a les 20 h a la Nova Jazz Cava. L’artista portarà a Terrassa el seu nou treball “Polinèsies”.

Un disc amb 10 cançons on cadascun dels temes representa una emoció, i cada emoció porta associada un bloqueig i el seu corresponent alliberament. Diumenge 5 de novembre, també a la Nova Jazz Cava, serà el torn de The Wedding Present, un dels conjunts més representatius del pop alternatiu britànic dels darrers temps. I el diumenge 12 de novembre s’ha programat un doble concert a la Nova Jazz Cava. D’una banda, Renaldo & Clara presentarà a Terrassa el seu últim treball discogràfic “Els afores”. Un disc on es posa de manifest l’evolució en la sonoritat d’un conjunt que també ha comportat canvis en el plantejament del seu directe. A més, l’artista de Sant Cugat del Vallès Pavvla portarà a l’escenari de la Nova Jazz Cava el seu treball “Creatures”. Un disc que acumula grans crítiques i que ha portat Paula Jornet a diferents escenaris i festivals europeus i nord americans.

Diumenge 19 de novembre serà el torn de Caseta i el seu nou disc “Naufragi”. Un total de 12 nous temes que parlen de la soledat, de l’amor, el desengany i el pas del temps que es presentarà a l’escenari de la Nova Jazz Cava.

Les propostes de la Temporada de Música Moderna a Terrassa per al mes de novembre es tancaran amb l’actuació de Nudozurdo el 24 de novembre a la Nova Jazz Cava. El conjunt madrileny portarà a Terrassa “Voyeur Amateur”. Un nou treball on el protagonisme torna a ser per a les guitarres desprès de la seva incursió amb els sintetitzadors en el seu darrer disc “Rojo es peligro”. El dia 3 de desembre, Mishima visitarà la Nova Jazz Cava per presentar a Terrassa el seu últim treball “ Ara i res”. Es tracta del vuitè disc de la banda barcelonina on perseveren en la seva doble aposta per la contundència en el so i per una cura especial en les lletres. La Temporada de Música Moderna a Terrassa tancarà l’edició d’aquest any amb l’actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés a la Nova Jazz Cava.

La vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix presentaran el seu àlbum de debut “45 cerebros y 1 corazón”. Aquests concerts tancaran el cicle de Música Moderna a Terrassa 2017, la programació musical estable que ha comptat amb 26 concerts amb artistes com Delafé, Coriolà, Daniel Viglietti, Viva Belgrado, Pau Vallvé, Javier Muguruza, McEnroe, Pi de la Serra o El Último Vecino, entre altres.

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa