MónTerrassa
Talent terrassenc al concurs de La Voz Kids 2022
  • CA

El concurs musical La Voz Kids 2022 compta amb un representant de Terrassa. L’actor i model Gio García ha passat la ronda final de la tercera edició del programa d’Antena 3 després de deixar bocabadats els membres del jurat amb la interpretació d’un clàssic de Queen. Amb només 8 anys, el terrassenc porta ja una carrera professional envejable a l’esquena.

Aquesta vegada ha decidit provar sort en el cant. I se n’ha sortit d’allò més bé. De fet, va aconseguir que tots els ‘coaches’ se’l disputessin. Després d’uns instants de dubte, però, García va optar per formar part de l’equip de David Bisbal, artista que admira des de fa temps i amb qui volia treballar. I això que per fer-ho va provocar l’anècdota de la nit, ja que com ell mateix va explicar, la seva mare li havia dit que n’escollís un altre. “Haig d’escollir el coach que a mi m’agradi”, va deixar clar el petit talent.

A punt per les batalles

García ha volgut agraïr la confiança que li han demostrat totes les estrelles que formen el jurat. “És un somni fet realitat haver pogut entrar al programa i poder marxar amb Bisbal, la seva il·lusió des que va descobrir la cançó ‘Si tu la quieres'”, han manifestat els seus progenitors.

No té un camí fàcil per endavant. Aquest cap de setmana han tingut lloc les primeres batalles. El terrassenc encara no se les ha vist amb els seus contrincants, i té una setmana més per gaudir de les lliçons musicals i artístiques que se li ofereixen. El moment de la veritat s’acosta. Quins seran els seus dos rivals i quina la cançó escollida? Ben aviat ho descobrirem.

Pots descobrir una mica més qui és Gio García clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa