MónTerrassa
L’actor Gio García, al Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet 2020
  • CA

L’actor i model Gio García no para. Malgrat la seva curta edat, aquest egarenc encadena projectes un rere l’altre. En aquests moments, per exemple, està present al Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet 2020, en la categoria Metropolis 48 hores, amb el film “Una última vez“, de Dani Martín.

El rodatge va tenir lloc aquest passat cap de setmana i va haver de complir 3 premisses: que la ciutat de L’Hospitalet aparegui a la història argumental, una frase, i un objecte o acció. El Festival va néixer l’any 2006 com a projecte social i educatiu de l’Associació Joves per la Igualtat i la Solidaritat que volia que les persones joves poguessin expressar-se a través d’una càmera.

Les obres seleccionades es projectaran a la sala gran dels Cinemes Filmax de Gran Via 2 al mes de novembre durant la gala de lliurament de premis. Perquè el curtmetratge del terrassenc Gio García tingui més ressò i pugui optar també al premi del Públic, cal obtenir el màxim de visuaitzacions (ja en té prop de 1000) i likes al vídeo de Youtube. Hi ha temps per fer-ho fins al 13 de novembre.

Cartell del curtmetratge

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa