MónTerrassa
Shakira i Manuel Turizo graven a Terrassa el videoclip de ‘Copa vacía’

Els cantants colombians Shakira i Manuel Turizo han gravat a Terrassa el vídeoclip de la cançó ‘Copa vacía‘. Els dos artistes se’ls ha pogut veure aquest dimecres, dia 1 de març, al Parc Audiovisual de Catalunya, on han dut a terme el rodatge des de bon matí i fins gairebé la mitjanit, segons ha avançat el diari El Periódico.

S’ha fet en la més estricte confidencialitat per evitar l’acumulació de fans i periodistes a l’equipament de l’Hospital del Tòrax, però no s’ha pogut evitar que sortís a la llum. També hi havia una bona pista, i és que va ser el mateix compositor que va avançar en una entrevista que tenia prevista aquesta col·laboració i que es duria a terme el rodatge aquesta setmana a Catalunya.

No hi havia massa llocs on escollir, i més tenint en compte que no és pas la primera vegada que Shakira fa ús de les instal·lacions de Terrassa. Sorprèn però que hagi tornat al “lloc del delicte” quan va dir que no fa tant va dir que cap intenció de tornar a trepitjar terres catalanes.

Shakira treu punta de la seva ruptura amb Piqué

Tot i que en un principi semblava que la cançó estava feta per l’intèrpret de La Bachata, finalment s’ha sabut que no, que és Shakira l’autora de la lletra i música. I que ha volgut que el seu compatriota hi participés. A principis del mes de febrer, va donar-se a conèixer un petit fragment de la nova peça, “hace rato tengo sed, de ti yo no sé porqué. Quedo con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía”.

Com és lògic, els rumors s’han disparat i s’espera que aquesta nova cançó sigui un altre dard dedicat al seu ex, l’exfutbolista i empresari Gerard Piqué. Sembla però que en aquesta ocasió, el missatge serà més subtil i segurament no tant agressiu com les tres peces precedents, com van ser “Te felicito” i “Monotonía”, i la recentment estrenada “TQG”, on canta amb Karol G. Cal sumar-hi a més la Music Session “53” acompanyada per Bizarrap que tant va revolucionar les xarxes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa