MónTerrassa
El videoclip de Black Eyed Peas, Shakira i Guetta rodat a Terrassa, ho peta
  • CA

El darrer videoclip de Black Eyed Peas, amb la col·laboració de Shakira i David Guetta, que va ser rodat en part a Terrassa ho està petant. Va veure la llum el passat 17 de juny, porta per títol “Don’t you worry”, i un mes i mig després ja porta més de 62 milions de visualitzacions. El seu rodatge va transcórrer amb discreció, com sol passar, i va tenir lloc en dues localitzacions ben allunyades: una, als platós del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa; l’altra, a Los Ángeles, als Estats Units.

El videoclip permet en els seus instants finals veure una mica el “making off”, on comparteixen plató tots els artistes. Cal dir que no queda clar on són, però sí que el líder de la banda nord-americana, will.i.am, explica que han estat rodant “a Barcelona”. Des del Parc Audiovisual confirmen que l’escenari escollit va ser Terrassa. Només es pot apreciar un espai immens i una gran pantalla verda, per posar-li els efectes especials desitjats.

Un trencament i un esperat retorn

El videoclip -d’estètica futurista- va tenir el seu impacte mediàtic perquè es va estrenar just en el moment en què la de Barranquilla anunciava la seva separació amb el futbolista Gerard Piqué. Això però no va fer que el rodatge es retardés ni que la cantant es deixés afectar per la seva situació personal.

Per la seva banda, per Black Eyed Peas suposava un pas més en la promoció del disc “Translation”, publicat el 2020 després de vuit anys de silenci musical. Amb un doble disc de platí sota el braç, l’àlbum inclou cançons que han rebentat les llistes de més escoltades, com “Ritmo (Bad Boys for life) amb J. Balvin, “Mamacita”, amb Ozuna i J.Rey Soul, o “Girl Like Me”, amb la mateixa Shakira.

A més dels tres grans protagonistes, també cal destacar que la direcció va ser de Director X, un prestigiós creatiu responsable de videoclips de grans estrelles com Rihanna amb “Work”, “Falling Back” de Drake o “La fama” de Rosalía.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa