MónTerrassa
La Seu d’Ègara s’omple d’activitats amb el Misteri de Nadal
  • CA

La Seu d’Ègara s’omple d’activitats amb el festival Misteri de Nadal. Del 23 de desembre al 4 de gener tindrà lloc la desena edició d’aquest cicle nadalenc que organitza l’entitat terrassenca Enfoc Musical. La música torna a ser la gran protagonista d’unes jornades que inclouen quatre espectacles ben diversos, d’estil i de públic.

El Misteri del Nadal a la Seu d’Ègara és una iniciativa que pretén englobar música, poesia i patrimoni per celebrar el Nadal. Compta amb la col·laboració del Bisbat de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa, la Perruqueria Innova’t, Pla Assessors i el Centre Dental Les Escoles.

Programa d’actes

S’iniciarà aquest divendres, dia 23 de desembre, a les vuit del vespre amb la lectura dramatitzada del tradicional Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. Comptarà amb la participació dels rapsodes Joan Deulofeu i Núria Miró, i amb l’acompanyament musical de l’Ensemble l’Harmonia. L’entrada serà lliure.

La segona activitat tindrà lloc el dijous 29 de desembre, a les vuit del vespre a l’església de Sant Pere. Serà el concert del Rèquiem de W. A. Mozart amb el Cor Barcelona Classic Academy, els solistes Laia Camps (soprano), Assumpta Cumí (mezzo-soprano), Joan Martínez Colás (tenor) i German de la Riva (baix) amb Dani Garcia al piano. La peculiaritat d’aquest concert és que té una vessant solidària, ja que els diners recaptats amb la venda d’entrades, aniran destinats a l’associació terrassenca Som Riures – Dentistes Solidaris, que presta servei d’atenció odontològica gratuïta a persones sense recursos. El preu de les entrades d’aquest concert és de 15€, es poden comprar anticipadament per internet a través de la plataforma d’Entrapolis o al Centre Dental Les Escoles. També es podran adquirir el mateix dia de l’actuació a l’entrada de la seu d’Ègara.

L’endemà, dissabte, 31 de desembre, l’activitat serà amb llum de dia. Tothom està convocat a les onze del matí a l’esplanada de l’Hort del Prior de la Seu d’Egara. Es podrà gaudir de les Campanades Infantils amb l’artista Merche Handrich, que servirà per acomiadar l’any amb els més petits de la casa sota el sol del migdia cantant, ballant al ritme de les campanades de les dotze del migdia.

I, finalment, el Misteri de Nadal clourà amb el concert de rock instrumental amb el grup Malsomni que es durà a terme el dimecres, 4 de gener a les vuit del vespre a l’Església de Sant Miquel de la Seu d’Ègara. L’entrada és lliure i gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa