MónTerrassa
Renfe reforça la línia R1 per poder anar al CanetRock
  • CA

L’estiu és temps de música i temps de Festivals. I sumant-se a aquestes activitats, Renfe col·labora amb la celebració del festival de música CanetRock que es celebra la nit del dissabte 7 de juliol a la ciutat del Maresme reforçant els serveis de la línia R1 amb 17.000 places addicionals.

Aquesta oferta extraordinària facilitarà el desplaçament a Canet de Mar durant el dissabte 7 de juliol i la tornada a primera hora del diumenge. Els trens de la línia R1 perllongaran el recorregut d’algunes circulacions que habitualment inicien o finalitzen el seu recorregut a Mataró fins a Canet de Mar, realitzant parades a Arenys de Mar, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Per tal de facilitar el desplaçament dels clients a Canet Rock, Renfe ha incrementat el seu personal d’informació i atenció al client, així com la seguretat a les principals estacions. La darrera edició més de 12.000 assistents van utilitzar els serveis de reforç de Rodalies de Catalunya per apropar-se al festival Canet Rock.

Un any més, Renfe i l’organització del festival han arribat a un acord que permet que els assistents al CanetRock que utilitzin els serveis de Rodalies per apropar-se als concertes puguin gaudir d’un descompte del 30% en el preu del bitllet, amb el localitzador que els facilitarà l’organització en el moment de la compra de l’entrada. Animal, els Catarres, Doctor Prats, Sense Sal, Txarango, Els amics de les Arts, i fins a una catorzena d’artistes participaran a l’edició d’enguany omplint la nit de Canet de Mar de música i espectacle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa