MónTerrassa
Raimon Sabaté guanya el Concurs d’Instagram de la Fira Modernista 2017

La regidora de Turisme, Rosa Maria Ribera, va participar dijous en el lliurament de premis de la 5a edició del Concurs d’Instagram de la Fira Modernista 2017 de Terrassa, organiitzat per Terrassa Turisme @terrassaturisme, el col·lectiu Igers Terrassa @igersterrassa i l’associació de comerciants Terrassa Centre @terrassacentre. En aquesta edició s’han presentat al concurs un total de 1.610 fotografies i els guanyadors han estat:

PRIMER PREMI: Raimon Sabaté @raisabate

Nit per a dues persones en habitació King Guest amb esmorzar bufet inclòs a l’hotel La Mola, un val de compra de 100 euros ofert per Terrassa Centre, una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.

SEGON PREMI: Xavier Vilamanyà @xvilamanya

Nit per a dues persones en habitació doble amb esmorzar inclòs a l’hotel Don Cándido, una “superpanera” del Mercat de la Independència, una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.

TERCER PREMI: Carme Villares @c.villares

Àpat per a dues persones al restaurant Dot, un taller de fotografia ofert per l’Estudio Tigomigo, una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.

QUART PREMI: Mariona Rifà @mrifab

Àpat per a dues persones al restaurant El Doll Bretó. Una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.

Fotografia guanyadora del concurs | Raimon Sabaté

Nou comentari

Comparteix