MónTerrassa
Una quinzena de concerts d’entitats de Terrassa al cicle Més música
  • CA
Actuació del Cor Vine
Actuació del Cor Vine | Cor Vine

!--akiadsense-->

Dins de la Temporada de Música Clàssica de Terrassa s’inclou el cicle «Més Música». Un seguit de concerts organitzats per entitats de la ciutat entre els quals destaquen el cicle de cant coral Terrassa Ciutat Coral, així com el Cicle de concerts de l’Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa.

Enguany, a les noves propostes musicals incloses dins del cicle cal sumar algunes de les actuacions que no es van poder realitzar en els darrers mesos degut a la situació sanitària i que s’han reprogramat en aquesta nova edició de la Temporada de Música Clàssica de Terrassa. Per a la regidora de cultura, Rosa Boladeras: «El cicle Més Música tracta de posar en valor el talent existent a casa nostra i donar-li la màxima visibilitat possible a través d’un gran aparador com és l’escenari de l’Auditori Municipal de Terrassa. Un equipament al servei de la ciutat, de la ciutadania i de les entitats vinculades a la formació, la creació o la interpretació musical. Unes entitats a les que cal agrair la seva participació, implicació i compromís en el cicle Més Música i que aporten tot un seguit de propostes que contribueixen, sens dubte, a enriquir l’oferta de la Temporada de Música Clàssica de Terrassa».

De febrer a juliol s’han programat una quinzena d’actuacions organitzades per formacions i entitats terrassenques i que van del cant coral a la sardana, passant per la música de cambra o el teatre musical.

El cicle començarà el divendres 26 de febrer a les 19.30 h amb el concert de Delia quartet de saxòfons (entrada lliure) i la següent actuació no tindrà lloc fins al divendres 18 de març a les 19.30 h amb “Compositors catalans” a càrrec de l’Aula de cant del Conservatori de Terrassa (Entrada lliure). Dins del Més Música hi passaran la Cobla Jovenívola de Sabadell, el Cor Montserrat, diferents seccions de l’EMM-Conservatori de Terrassa, Cor Vine, Gospel Vallés, Veus Evohè o Oh!rquestra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa