MónTerrassa
Quatre espectacles de la Fira Modernista on cal reservar entrada
  • CA

La Fira Modernista 2022 tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de maig. Alguns dels espectacles que es podran veure requereixen inscripció prèvia o entrada de pagament per poder-los veure. A continuació, oferim aquells actes on s’ha d’inscriure’s:

La importància de ser Frank

Farga’m Teatre us presenta en un entorn privilegiat escenes de l’obra “La importància de ser Frank, d’Òscar Wilde. Es tracta d’un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia social. La mateixa vida d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, tot això, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia. L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Dissabte, 7 de maig a les 19:00 a la Casa Alegre de Sagrera – EXHAURIDES

La Taverna de La Rosita

Qollunaca presenta “La Taverna de la Rosita”, de Ramon Alcaraz, i sota la direcció de Josep Manel Martínez en format de musical mariner. A finals del 1895, en un poble català de pescadors viuen dos cosins, en Joan i en Carles, companys de jocs des de xics. En Carles, ric, fill d’un americanu, és cridat a files. Tots dos, des de petits, han crescut enamorats de la Marina, la filla de la Rosita, la tavernera del poble. Un triangle amorós, amb la Guerra de Cuba de fons, que ens remunta a èpoques pretèrites no tan llunyanes. Les guerres, quan s’acaben, deixen víctimes, les que van a morir, les ferides i les que, per sempre més, patiran les conseqüències de l’odi.

Diumenge, 8 de maig a les 18:00 al Teatre Principal – Compra entrades

Trama

Trama, de Jordi Comas i Natàlia Trullàs, és un espectacle de dansa de nova creació amb arrel tradicional de l’Esbart Egarenc del Social que evoca les vides i els sentiments dels treballadors del tèxtil a Terrassa mitjançant una combinació de música tradicional, llums, sons i color amb una coreografia que s’inspira en el llegat dels nostres avis. Un fragment de la nostra història local que, com les velles xemeneies que encara s’enfilen fermes com espines dorsals, integra els nostres referents i bona part de la nostra força actual. Un passat propi i singular, de fàbriques i vapors i de bells edificis modernistes. Trama ha estat representat en múltiples ocasions i municipis (inclòs el de Guimeraes a Portugal) i va guanyar el Premi Ateneus en Creativitat Artística l’any 2016.

Diumenge, 7 de maig a les 19 hores al Teatre Principal – Compra entrades

La Cupletista

L’actriu i cantant Núria Esquius acompanyada al piano per Jorge Varela, ens porten “La Cupletista, cançons de Càndida Pérez Martínez”, del dramaturg i director Pere Sagristà, amb cançons de cuplet català dels anys 20 com “La Marieta de l’ull viu” o “Les Caramelles”. Càndida Pérez Martínez va ser una compositora de cuplets: fet insòlit a l’època. Parlarem de la seva història, de l’època en la que va viure, del cuplet, de les cupletistes i dels teatres que les acollien. Un espectacle senzill, entranyable i amb tocs d’humor.

Dissabte, 8 de maig a les 21 hores al Teatre Principal – Compra entrades

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Maria a maig 02, 2022 | 17:35
    Josep Maria maig 02, 2022 | 17:35
    Ostres. És imprescindible tenir Facebook?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa