MónTerrassa
El programa televisiu de Miki Nuñez, opta a un premi del Zoom Festival
  • CA

El programa televisiu que presentava el cantant de Terrassa Miki Nuñez podria guanyar un dels premis del Zoom Festival. Per aconseguir-ho però, li caldrà el favor del públic. I és que el guanyador del premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català” és escollit per votació popular. Serà amb els vots de la ciutadania qui es decidirà qui s’imposa en aquesta categoria, on hi ha seleccionats sis candidats finalistes, d’entre els quals hi ha el programa “Cover”, de l’exconcursant d’Operación Triunfo. Les votacions estan obertes des del passat 11 d’octubre i fins a l’11 de novembre de 2021.

Per votar cal que entrar al web DO CAT clicant aquí i seleccionar el format que considereu que ha de ser el guanyador. Només es podrà votar una vegada per IP -per tal d’evitar les votacions fraudulentes- i per completar la votació, s’haurà de seleccionar l’acceptació d’aquestes bases. El recompte de les votacions es farà a través de la web de la DO Catalunya i els resultats d’aquesta no es faran públics fins la gala d’entrega de premis el proper 27 de novembre.

“Cover” era un talent show o concurs musical que es va poder gaudir a la Televisió de Catalunya l’octubre de l’any passat. Estava presentat per Miki Nuñez i, per motius de la pandèmia, es va optar per fer-lo totalment digital i obert a tothom. D’aquesta manera, artistes i bandes catalanes posaven a l’abast de tothom el seu repertori musical perquè joves artistes i bandes emergents en fessin la millor “cover” o versió. Els guanyadors del programa van ser Marie Pratt Trio que va reinventar el tema “Volcans”, de Buhos, enduent-se el 48% dels vots i d’aquesta manera els 10 mil euros de premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa