MónTerrassa
La primera gira a l’Estat espanyol de MM Contemporary Dance aterra a Terrassa
  • CA

La Companyia de Dansa Contemporània MM (MMCDC) aterra a Terrassa amb l’espectacle Gershwin Suite / Schubert Frames, que tindrà lloc el dissabte 25 de setembre a la Factoria Cultural de Terrassa. És la primera vegada que la companyia trepitjarà l’Estat espanyol, i ho farà visitant tres teatres de prestigi (entre ells La Factoria Cultural de Terrassa), amb dos espectacles diferents.

Després del gran èxit registrat en els últims anys per la MM Contemporary Dance Company en les seves gires a l’exterior (visitant països com Canadà, Marroc, Bèlgica, Alemanya o Rússia), la companyia s’embarca en una petita gira que visitarà tres ciutats de l’Estat: Catarroja, Terrassa i Saragossa. A Catarroja i Terrassa es representarà l’espectacle “Gershwin Suite / Schubert Frames”, que va debutar el 2018 i està representat per nou ballarins, i a Saragossa interpretaran la funció “Love Poems”. Aquesta petita gira té lloc gràcies al suport de l’Institut Italià de Cultura de Barcelona, juntament la Regió Emilia- Romagna, la Fundació Ater, el Ministeri de Cultura i amb la col·laboració del Teatre Auditori de Catarroja (València), la Factoria Cultural de Terrassa (Barcelona) i el Teatre Principal de Saragossa.

Calendari de la gira:

Dijous 23 de setembre: CATARROJA (Valencia), Auditorium di Catarroja – “Gershwin Suite / Schubert Frames” (cor.
Michele Merola, Enrico Morelli).

Dissabte 25 de setembre: TERRASSA (Barcelona), La Factoria Cultural de Terrassa – “Gershwin Suite / Schubert Frames” (cor. Michele Merola, Enrico Morelli).

Dimarts 28 de setembre: Teatre Principal de ZARAGOZA – “Love Poems” (cor. Mauro Bigonzetti, Thomas Noone, Michele Merola).

Sobre MM Comtemporary Dance Company

La Companyia MMCDC és una companyia de dansa contemporània dirigida pel coreògraf Michele Merola, nascuda el 1999 com a centre de producció d’esdeveniments i espectacles i com a promotora de ressenyes i tallers amb l’objectiu de promoure intercanvis i aliances entre artistes italians i internacionals, testimonis i portaveus de la cultura contemporània. D’aquesta manera, la presència de l’MMCDC a Espanya el 2021 espera poder reforçar encara més les relacions culturals entre els dos països. A més, la companyia ha guanyat diversos premis, com el Premi Dansa & Dansa com la millor companyia emergent l’any 2010, o el Premi Europaindanza, l’any 2017, i compta amb el suport de el Ministeri de Cultura, la Regió Emilia-Romagna, la Fundació Nacional de Dansa / Aterballetto, i el Centre Permanent de Dansa / Reggio Emilia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa