MónTerrassa
Es presenta la nova Xarxa Audiovisual d’Escoles de Terrassa
  • CA

La nova Xarxa Audiovisual d’Escoles de Terrassa ha fet una passa més i ja és una realitat. Aquest dimecres, 29 de juny, el Parc Audiovisual de Catalunya ha acollit la jornada de presentació d’aquest nou programa. Ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana; i el regidor de Projectes Audiovisuals, Pep Forn.

La Xarxa Audiovisual d’Escoles de Terrassa és una iniciativa que pretén donar suport a les escoles per tal que aquestes integrin el llenguatge audiovisual com a eina transversal en la seva acció educativa. El projecte té una doble dimensió: d’una banda, contribueix a enriquir el conjunt d’actius de Terrassa com a ciutat audiovisual, i d’altra, proporciona valor afegit a l’ecosistema educatiu terrassenc. Es tracta d’una xarxa relacional que aplegarà administració i centres d’ensenyament i que funcionarà com a espai de debat, de formació especialitzada per al professorat i d’intercanvi de recursos i projectes.

Presentació Xarxa Audiovisual d’Escoles de Terrassa | Aj. Terrassa

Curs per al professorat

En aquest sentit, una de les primeres accions que es durà a terme en l’àmbit de la Xarxa Audiovisual d’Escoles de Terrassa serà un curs de narrativa audiovisual adreçat al professorat, que també s’ha presentat durant la jornada d’avui. Es tracta d’un curs gratuït de 30 hores, reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i orientat a l’ús pràctic a les aules del llenguatge audiovisual.

La jornada, que ha aplegat professorat local especialitzat o interessat en narrativa audiovisual, l’han organitzat Terrassa Unesco City of Film i els serveis municipals de Projectes Audiovisuals i Educació, amb la col·laboració del Servei Educatiu del Vallès Occidental II.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa