MónTerrassa
Premi per a les millors ‘stories’ de la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

Les millors ‘stories’ de la Fira Modernista de Terrassa tindran premi. Es tracta d’un certamen impulsat per Terrassa City of Film, que vol aprofitar un dels esdeveniments més atractius visualment que tenim a la nostra ciutat per promoure la “identitat cinematogràfica” de Terrassa. Per fer-ho més motivador, el jurat atorgarà tres reconeixements: a la millor recreació, a la millor història i a la més original. Els guanyadors s’enduran un vlogger kit i un ring light valorats en cent euros per continuar creant les seves produccions.

Per participar, els interessats hauran de seguir els perfils de Terrassa City of Film, la Fira Modernista i Terrassa Turisme. Els vídeos han d’estar gravats en format vertical, amb el filtre “Fem Stories” i han d’ensenyar una localització, recreació o atrezzo relacionat amb el modernisme. La temàtica de la story ha d’estar relacionada amb la pregunta: Què passaria si un dia em despertés a l’època modernista? Finalment, només han de penjar la story al seu perfil i etiquetar-hi a Terrassa City of Film.

Per a més informació, podeu consultar el vídeo sobre les bases del concurs:

X Concurs d’Instagram

El concurs de les stories no és l’únic que es posarà en marxa. Des de Terrassa Turisme s’impulsa un certamen específic per a la Fira Modernista que consisteix en penjar fotografies realitzades a Terrassa els dies 6, 7 i 8 de maig durant aquest esdeveniment i que reflecteixin algun tema de la Fira.

Els premis també són prou atractius:

1) Dos menús de cap de setmana al restaurant MUN gentilesa de l’Hotel Don Cándido + samarreta personalitzada gentilesa de Samarretes + 1 lot de productes refrescos Sanmy
2) Lot de productes gentilesa del Mercat de la Independència +samarreta personalitzada gentilesa de Samarretes + 1 lot de productes refrescos Sanmy
3) Una bossa Love Local i la triologia de llibres gentilesa de TerrassaCentre + visita guiada pel patrimoni modernista de Terrassa per a dues persones de Terrassa Turisme + samarreta personalitzada gentilesa de Samarretes + 1 lot de productes Sanmy

Per participar cal ser seguidor dels prefils d’Instagram @firamodernistadeterrassa i @terrassa_turisme, fer la fotografia i etiquetar-la amb #firamodernistatrs2022. No hi ha límit de fotografies a presentar per usuari i es poden realitzar tant amb el telèfon mòbil com amb càmera. Només es demana que se sigui l’autor de la imatge que s’estiqueti. Es demanarà als guanyadors les fotografies originals per verificar-ne l’autoria. El temps límit per participar és fins diumenge dia 15 de maig a les 23.59h.

Des de l’organització es recorda que si es presenten fotografies on apareixen menors d’edat, l’autor haurà d’haver obtingut les autoritzacions corresponents i presentar-les a l’organització. I es reserva el dret de publicar o reproduir les imatges participants amb finalitats de comunicació o exposició, citant sempre el nom de l’autor. La relació dels guanyadors es publicarà durant la setmana del 23 al 29 de maig als perfils de la Fira i de Terrassa Turisme.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa