El Teatre Principal de Terrassa acollirà el pròxim 14 de desembre a les 18:00h, Els Pastorets més inclusius de la ciutat, protagonitzats per les 25 persones ateses al Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis. Els Pastorets són una obra fortament arrelada a Catalunya per l’època de Nadal. Fa més de 20 anys que el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis va començar a representar aquesta obra; després d’un llarg parèntesi sense pujar a l’escenari per representar-la, pel 25è aniversari del Centre de Paràlisi Cerebral, es va recuperar aquesta magnífica tradició, que poc a poc va arrelant a la nostra ciutat.

A Prodis treballen amb la màxima preocupació per poder ajudar i procurar la independència i desenvolupament de les capacitats d’aquestes persones. “Pujar a l’escenari i representar una obra de teatre, en què el guió, els decorats, el muntatge i el material audiovisual han estat pensats i creats per totes aquestes persones, és una eina d’apoderament molt potent”, expliquen. A més, aquest esdeveniment ajuda “a donar visibilitat i a demostrar de tot el que és capaç d’aconseguir aquest col·lectius de persones amb el suport i l’ajuda adequats”.

Les entrades costen 5 euros i, a partir de la tercera, 3 euros. Podeu comprar-les als centres de Prodis de la plaça del Tint, número 6 o al carrer Pau Marçal, 136.

Nou comentari