MónTerrassa
Nou artistes competeixen per guanyar el concurs Maleducats Radar a Terrassa
  • CA

El concurs Maleducats Radar està arribant al seu final. Nou artistes competiran a la final aquest dijous 14 de juliol al vespre a la Sala Rasa64 de Terrassa, on oferiràn una actuació en format showcase d’on en sortirà la proposta guanyadora. RADAR, organitzat i coordinat pel festival Maleducats i la xarxa de Cases de la Música, és el concurs de grups de música emergents catalans majors d’edat i sense contracte discogràfic que té com a objectiu descobrir talents dintre de l’escena musical urbana.

Final del Festival Maleducats a la sala Rasa64 de Terrassa | Casa de la Música

Entre els finalistes trobem Subliminal, Compte, Neus Fité, The Re-fugees, Entresol2na, Pol Bordas, Ill, Will.X.O, i Chill Ness. Un d’aquest nou artistes rebrà un premi valorat en 4.000€ que consistirà en un any complet d’acompanyament artístic a càrrec de les Cases de la Música, a més de la possibilitat d’aconseguir una actuació remunerada a l’edició de 2023 del Festival Maleducats.

L’entrada per assistir a la final té un preu de 3€, amb consumició inclosa, i es poden comprar en aquest enllaç. Les actuacions de les nou propostes musicals començaran a les 20:00h i s’allargaran fins les 23:00h. Entre els assistents se sortejarà un abonament doble pel festival Maleducats els dies.

Més de 90 formacions inscrites al concurs Maleducats Radar

Més de noranta formacions es van inscriure a través d’un formulari gratuït, on van entrar a una fase de preselecció per part del jurat. Del total, 20 propostes van sortir a votació popular a través d’Instagram el 30 de maig. Des de llavors fins el 13 de juny, es va poder votar per les semifinalistes que actuaran aquest dijous a la sala Rasa64. Finalment, nou compatiran aquest dijous per aconseguir el premi.

Maleducats: el 15 i 16 de juliol a Terrassa

Maleducats és el festival internacional de música urbana de Catalunya que se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol a Terrassa. Aquesta primera edició del festival, liderada pel terrassenc Lildami, comptarà amb una quinzena d’artistes, entre els quals s’hi troben, Bizarrap, Wos, Ptazeta, 31 FAM, Beny Jr, Quevedo, Julieta o el mateix Lildami.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa