MónTerrassa
Neix Radar, el concurs de música urbana del Festival Maleducats de Terrassa

El Festival Maleducats de Terrassa en col·laboració amb les Cases de la Música de Catalunya posa en marxa Radar, un concurs de grups de música emergents catalans majors d’edat i sense contracte discogràfic que té com a objectiu descobrir talents dintre de l’escena musical urbana. Des d’aquest dilluns 9 de maig i fins el dia 23, tots els artistes de música urbana de Catalunya podran inscriure’s al concurs a través d’aquest formulari.

La proposta guanyadora rebrà un premi valorat en 4.000€. Aquest consistirà en un any complet d’acompanyament artístic a càrrec de les Cases de la Música, a més de la possibilitat d’aconseguir una actuació remunerada a l’edició de 2023 del Festival Maleducats.

Com funciona el concurs Radar?

Un cop les formacions s’hagin inscrit al formulari, entraran a una fase de preselecció per part del jurat de 20 propostes que sortiran a votació popular a través d’Instagram, i que es comunicaran el 30 de maig. Des de llavors fins el 13 de juny es podrà votar per les 10 semifinalistes, que es donaran a conéixer el 19 de juny.

Aquestes 10 propostes semifinalistes (3 triades pel jurat i 7 per votació popular) oferiran un showcase el dijous 14 de juliol de 2022 al vespre, a la Sala Rasa64 de Terrassa, i d’allà sortirà la proposta guanyadora.

El jurat estarà format per un membre del Festival Maleducats, un membre de les Cases de la Música i un professional del sector musical.

Maleducats, el festival internacional de música urbana de Catalunya

Maleducats és el festival internacional de música urbana de Catalunya que se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol a Terrassa. Aquesta primera edició del festival, liderada pel terrassenc Lildami, comptarà amb una quinzena d’artistes, entre els quals s’hi troben, Bizarrap, Wos, Ptazeta, 31 FAM, Beny Jr, Quevedo, Julieta o el mateix Lildami.

L’abonament per als dos dies té un preu de 60€, mentre que l’abonament per un sol dia -tant el 15 com el 16 de juliol- costa 40€. Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa