MónTerrassa
Neix Radar, el concurs de música urbana del Festival Maleducats de Terrassa
  • CA

El Festival Maleducats de Terrassa en col·laboració amb les Cases de la Música de Catalunya posa en marxa Radar, un concurs de grups de música emergents catalans majors d’edat i sense contracte discogràfic que té com a objectiu descobrir talents dintre de l’escena musical urbana. Des d’aquest dilluns 9 de maig i fins el dia 23, tots els artistes de música urbana de Catalunya podran inscriure’s al concurs a través d’aquest formulari.

La proposta guanyadora rebrà un premi valorat en 4.000€. Aquest consistirà en un any complet d’acompanyament artístic a càrrec de les Cases de la Música, a més de la possibilitat d’aconseguir una actuació remunerada a l’edició de 2023 del Festival Maleducats.

Com funciona el concurs Radar?

Un cop les formacions s’hagin inscrit al formulari, entraran a una fase de preselecció per part del jurat de 20 propostes que sortiran a votació popular a través d’Instagram, i que es comunicaran el 30 de maig. Des de llavors fins el 13 de juny es podrà votar per les 10 semifinalistes, que es donaran a conéixer el 19 de juny.

Aquestes 10 propostes semifinalistes (3 triades pel jurat i 7 per votació popular) oferiran un showcase el dijous 14 de juliol de 2022 al vespre, a la Sala Rasa64 de Terrassa, i d’allà sortirà la proposta guanyadora.

El jurat estarà format per un membre del Festival Maleducats, un membre de les Cases de la Música i un professional del sector musical.

Maleducats, el festival internacional de música urbana de Catalunya

Maleducats és el festival internacional de música urbana de Catalunya que se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol a Terrassa. Aquesta primera edició del festival, liderada pel terrassenc Lildami, comptarà amb una quinzena d’artistes, entre els quals s’hi troben, Bizarrap, Wos, Ptazeta, 31 FAM, Beny Jr, Quevedo, Julieta o el mateix Lildami.

L’abonament per als dos dies té un preu de 60€, mentre que l’abonament per un sol dia -tant el 15 com el 16 de juliol- costa 40€. Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa