MónTerrassa
Nit de doble concert a Terrassa amb Wildeers i The Sappy’s
  • CA
Wildeers actuen aquest dijous a Terrassa
Wildeers actuen aquest dijous a Terrassa | Wildeers

!--akiadsense-->

La Casa de la Música de Terrassa reactiva la seva activitat de música en directe aquest dijous amb el cicle de concerts Km.0. El cicle constarà de 3 concerts de doble cartell, on s’ha prioritzat la programació de grups locals, un altre dels objectius del projecte KM.0. Tots ells es celebraran a la Sala Rasa64 al llarg de tot el mes de desembre.

DIJOUS 10 DE DESEMBRE. WILDEERS + THE SAPPY’S

-LLOC: Sala Rasa64. (C/ Rasa, 64. 08221 Terrassa)

-HORA: De 20h a 21.45h. Obertura de portes a les 19.00h.

Wildeers és un grup de Rock de Terrassa fundat l’any 2018 i es caracteritzen per tenir molta potència, energia i passió. Acaben de presentar dos singles; “Call it Phobia” i “To Love”, disponibles a totes les seves plataformes. En els propers mesos veurà la llum el que serà el seu primer treball discogràfic, que podrem escoltar en el seu directe ple d’energia i melodies contundents

The Sappy’s és un grup de grunge/rock alternatiu format el 2017 per quatre amics del Vallès Occidental. Agnès, Xavi, Santi i Àlex porten tocant desde aleshores i han trepitjat escenaris coneguts de Barcelona com ara a la sala ‘Monasterio’ o a la Festa Major de Terrassa (Espai Vapor) entre altres. Pròximament llençaran el seu primer LP, el qual el seu single avançament ‘This Time’ ja té un videoclip al seu canal de YouTube.

L’aforament a l’acte és limitat per tal de poder garantir les distàncies i les mesures sanitàries establertes. Les entrades als diferents concerts es poden adquirir a través de l’enllaç que adjuntem a continuació.. La mateixa entrada al concert serveix com a salconduit per arribar a casa més tard de les 22h. Si veniu en grup, us aconsellem que feu la reserva conjuntament, això us permetrà seure junts ja que la compra d’entrades és nominal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa