MónTerrassa
Netflix posa data d’estrena a “A través del mar”, rodada a Terrassa
  • CA

Netflix ha posat data d’estrena a la pel·lícula A través del mar, que correspon a la segona part de A través de mi ventana, la qual es va estrenar el febrer de 2022. Ambdós films es van rodar a Terrassa, en platós del Parc Audiovisual de Catalunya. La plataforma en streaming ha anunciat que els usuaris la podran veure en exclusiva el dia 23 de juny. L’any passat, l’estrena de la saga literària dels germans Hidalgo va ser tot un fenomen entre el públic majoritàriament adolescent. L’èxit va ser fulgurant i va fer que l’empresa confirmés al cap de poc la producció de, mínim, dues pel·lícules més.

Aquesta setmana, Netflix ha publicat a les xarxes socials un petit fragment promocional de la segona part de la novel·la d’Ariana Godoy, que en aquest cas canvia el títol original, A través de ti, per un més poètic A través del mar. El que sí que ja se sap és que repeteixen els dos actors principals i que conformen l’estimada parella: Clara Galle com a Raquel i Juli Peña, com a Ares. Al seu costat, tornarem a veure també alguns dels familiars que ja se’ns van ensenyar a la primera part, com Pilar Castro (Tere, mare de la Raquel) o la família Hidalgo al complet (Hugo Arbues, Eric Masip, Abel Folk i Rachel Lascar). Evidentment, a més dels ja coneguts, se n’hi sumaran de nous, interpretats per Andrea Chaparro, Carla Tous o Iván Lapadula.

Terrassa bat el rècord de rodatges

A través del mar és una de les moltíssimes produccions que es van rodar aquest 2022 a Terrassa. Els platós del Parc però també altres equipaments i espais de la ciutat continuen sent dels llocs predilectes per acollir rodatges tant de pel·lícules com de sèries o videoclips –com el recentment rodat de Shakira i Turizo-. L’any passat es va batre el rècord, amb 123 produccions, tres més de l’any més esplèndid registrat fins ara, el 2015, amb 120.

Entre els projectes acollits de ficció, molts d’ells amb equips que mantenen una forta vinculació amb Terrassa al llarg dels anys, trobem les sèries ‘Bojos per molière‘ (TV3), ‘The crown‘, ‘Bienvenidos al Edén‘ i el films ‘El cuerpo en llamas‘, ‘Palomino‘, ‘Self Tape‘, ‘Rich Flu‘ o el debut de Mario Casas com a director amb ‘Mi soledad tiene alas‘. En televisió, dos programes per a TVE, ‘Días de Tele‘, amb Julia Otero, i ‘La gran confusión‘, amb Xavier Sardà. Pel que fa a la publicitat, espots per a marques com Massimo Dutti – Studio, Apple, Nissan o Toyota Gr Sport i els videoclips del grup Stay Homas, ‘Here to play’, i la ja mencionada cantant Shakira que va ser aquí amb ‘Te felicito‘ i ’Don’t you worry‘ (acompanyada per Black Eyed Peas i David Guetta).

Rodatge al Parc Audiovisual de Terrassa | PAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa