MónTerrassa
Montserrat M. Caballé va oferir una experiència plena d’emocions
  • CA
Montserrat Martí Caballé

!--akiadsense-->

El concert presentat el dissabte 26 d’octubre per la soprano Montserrat Martí Caballé, el baríton Luis Santana i el pianista José María Berdejo a l’Auditori Municipal de Terrassa va resultar tota una experiència plena d’emocions que va captivar al públic terrassenc.

Els músics van presentar un repertori variat, expressiu i ple de matisos que, tal com s’anunciava al programa de la temporada va passejar per l’òpera dels grans autors clàssics com Verdi, Mozart o Donizetti a més d’àries de sarsuela d’Obradors i Moreno Torroba i cançó catalana, hispànica i sud americana.

Acotxats per un José María Berdejo espectacular en els seus acompanyaments pianístics, els dos cantants van desgranar de manera magistral el seu repertori amb un discurs més emotiu que temàtic. D’aquesta manera entre sincers somriures i simpàtics comentaris els músics van contagiar al públic assistent de la seva emoció. Una emotivitat que, finalment, va fer que tots els assistents de la sala acabessin aplaudint en peu demanant més música. La generositat dels artistes va fer que el públic pogués gaudir de sis temes de propina fora de programa.

En aquests “bisos” es va incloure la Cançó de l’emigrant, la Cançó de bressol de Falla, el Cantinero de Cuba, un aria de Cançó d’amor i de guerra i el Duet dels gats de Rossini, on, fins i tot, hi va participar Daniela, la filla de Montserrat Martí Caballé, creant un ambient entranyable i distés, que, per moments va semblar una vetllada improvisada al saló de casa seva. Un saló on el públic entregat es va convertir en convidat d’una vetllada memorable, on de manera gairebé màgica van poder conviure virtuosisme, confidencialitat, calidesa i intimitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa