MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa estrenen el 3 de 7 amb el pilar
  • CA

Els Minyons de Terrassa recupen de mica en mica la normalitat perduda per culpa de la pandèmia de la Covid-19, i aquest cap de setmana han tornat a plaça amb castells ja molt interessants, com el tres de set amb el pilar al mig. Els del carrer del Teatre han aixecat aquest diumenge les seves construccions molt a prop de casa, a la plaça de Sant Roc de Sabadell.

Els malva han començat l’actuació amb els tradicionals pilars, en aquest cas, han estat dos de quatre. I a continuació, han optat pel castell més destacat del dia, el tres de set amb el pilar al mig. Una construcció que han fet per primer d’ençà la represa de les activitats els de la casa modernista Jacint Bosch, de moment la seu social de l’entitat, tot i que potser per pot temps si fructifoica el trasllat a Cal Roig (mal anomenada fundació Divorra), al carrer de la Mare de Déu dels Àngels. Un canvi que el has de permetre fer un salt en tots els àmbits, des del social fins el dels castells, i obrir-se encara més a la ciutat.

En segona ronda el castell per que s’han decidit els malves ha estat el 5 de 7, i ja en tercera han descarregat un 4 de 7 amb el pilar al mig. Han acabat la diada amb el vano de 5.
La propera actuació dels del carrer del Teatre serà el diumenge 31 d’octubre a les 12 del migdia a la plaça del Vi de Girona, un dels espais més emebelmátics i que porta grans records a la colla.

Poc a poc, les coses tornen al seu lloc i sembla que no trogarem massa a tornar a gaudir de les construccions de vui i de nou, i que les de gamma extra tornaran a aparèixer. Dos anys gairebé d’activitat ho han trasvalsat tot, però hi ha ganes de recuperar el temps perdut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa