MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa estrenen el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre
  • CA

Diumenge de dues estrenes pels Minyons de Terrassa. La colla ha descarregat els primers 2 de 8 amb folre i 5 de 8 de la temporada a les festes de Corpus a Cornellà de Llobregat, per la Festa Major del municipi. En aquesta actuació també han descarregat el 3 de 8 i el vano de 5.

Després del pilar de 4 caminat d’entrada, els malves han afrontat la primera de les estrenes que ha portat l’actuació: el 2 de 8 amb folre. A segona ronda han afrontat la segona de les estrenes, el 5 de 8, a la catedral. Amb aquestes dues estrenes al sarró, a tercera ronda han descarregat el 3 de 8 -el vuité de la temporada- i han acabat l’actuació amb el vano de 5.

El proper cap de setmana els del carrer del Teatre descansaran, i les properes actuacions seran en el marc de la Festa Major de Terrassa el cap de setmana del 2 i el 3 de juliol. El dissabte actuaran a la plaça Vella a les 9 del vespre i diumenge al Raval de Montserrat a les 12 del migdia.

Minyons de Terrassa per la Festa Major de Conrellà | Minyons

Els Minyons descarreguen castells de 8 a Berga

Els Minyons de Terrassa van actuar el diumenge passat al migdia a la plaça de Sant Pere de Berga en la Diada dels Quatre Fuets. Després del pilar de 4 caminat, els malves van descarregar el 4 de 8, que han acompanyat del 3 de 8 i el 5 de 7. A la ronda de pilars han descarregat 4 pilars de 4.

Més castellers de 8 a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

Fa dues setmanes, els Minyons van actuar a la plaça de Sant Jaume de Barcelona en la diada d’Aniversari dels Castellers de Barcelona. En aquesta diada els malves van descarregar el 2 de 7, que van acompanyar del 4 de 8 i el 3 de 8. A la ronda de pilars va arribar la novetat del dia en forma de pilar de 6 que els va quedar en carregat. A continuació van descarregar el vano de 5.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa