MónTerrassa
Minyons de Terrassa descarreguen castells de 9 a Sabadell
  • CA

Els Minyons de Terrassa han actuat aquest diumenge al migdia a Sabadell a la plaça de Sant Roc amb motiu de la Festa Major de Sabadell. La plaça s’ha omplert de gom a gom en el que ha estat la primera gran diada castellera des de la pandèmia.

Després del pilar de 4 caminat els de Terrassa han afrontat el castell més gran del dia, el 3 de 9 amb folre que han descarregat. A segona ronda han ensopegat amb el 2 de 8 amb folre que el ha quedat en carregat. A tercera ronda, els egarencs han mantingut la previsió i han descarregat el 5 de 8. Han tancat la diada sabadellenca amb el vano de 5.

La propera actuació dels Minyons serà per la diada nacional a les 12 del migdia a la plaça Comercial davant del mercat del Born a Barcelona on els acompanyarà la Colla Jove de Barcelona i els Capgrossos de Mataró. Calella, les festes de la Mercè de Barcelona, la Fira Mediterrània i la Festa Major de Caldes són les altres cites apuntades al calendari dels malves.

3 d 9 dels Minyons de Terrassa a la festa major de Sabadell | Minyons

Sabadulls, Barcelona i Mataró

Per la seva banda, la colla local, els Saballuts, han descarregat un dels seus castells estel·lars aquest diumenge de Festa Major. Han completat les següents dues rondes amb un 7d7 i un 5d7 i la camisa ha quedat ben suada; no només per l’esforç de l’equip, sinó que també pel sol de justícia que queia a ple cor del dia (12-14:30h).

Les altres dues colles també han culminat una bona actuació. Els castellers de Barcelona ho han fet amb un 2d7, un 5d7 i un 3d7. Mentre que els de Mataró (Capgrossos), han fet un 4d8 (que no han descarregat), un 3d7 i un 5d7. Afortunadament, no hi ha hagut incidents greus en les caigudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa