MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa tornen de vacances amb els castells de 8
  • CA

Els Minyons de Terrassa han tornat de vacances aquest diumenge a la tarda en una actuació a Roda de Berà en motiu de la seva Festa Major. I ho han fet amb els castells de 8, per tal de començar a rodar les estructures bàsiques de cara als reptes que encaren als propers dies.

Els de Terrassa han començat l’actuació amb 2 pilars de 4 que han estat succeits per els dos castells de 8 que han fet els Minyons a la població del Tarragonés, el 3 i el 4 de 8. Han tancat la seva participació en aquesta Festa Major amb el 5 de 7 i 2 pilars de 5.

Els Minyons de Terrassa tornen de vacances amb els castells de 8 | Minyons

El proper cap de setmana els Minyons seguiran la seva preparació de cara a la diada de Sant Fèlix, el 30 d’agost a Vilafranca del Penedès, amb un doblet. Així doncs actuaran dissabte a la tarda a Palau-solità i Plegamans i diumenge a la tarda a la vila de Sitges.

Tornar de vacances després d’una tripleta màgica

L’última actuació del Minyons de Terrassa va ser el diumenge 24 d’agost a Les Santes de Mataró, on van dur a terme la primera tripleta màgica de la temporada. Acompanyats dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca, amb aquesta actuació els malves van començar les vacances de les quals van tornar aquest dimecres 17 d’agost.

La colla va obrir plaça amb el primer 4 de 9 amb folre de la temporada que van descarregar amb solvència. A segona ronda van descarregar el segon 3 de 9 amb folre de la temporada i van tancar les rondes de castells amb el 5 de 8, completant així la tripleta màgica. A la ronda de pilars, van deixar en carregat el pilar de 6 i van finalitzar l’actuació amb 2 pilars de 5 i 2 pilars de 4.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa