MónTerrassa
Primera tripleta màgica de la temporada dels Minyons de Terrassa
  • CA

Els Minyons de Terrassa han actuat aquest diumenge a Les Santes de Mataró, on han dut a terme la primera tripleta màgica de la temporada. Acompanyats dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca, amb aquesta actuació els malves comencen les vacances de les quals tornaran el dimecres 17 d’agost.

La colla ha obert plaça amb el primer 4 de 9 amb folre de la temporada que han descarregat amb solvència. A segona ronda han descarregat el segon 3 de 9 amb folre de la temporada i han tancat les rondes de castells amb el 5 de 8, completant així la tripleta màgica. A la ronda de pilars, han deixat en carregat el pilar de 6 i han finalitzat l’actuació amb 2 pilars de 5 i 2 pilars de 4.

Els Minyons tornaran de vacances el 17 d’agost, però la propera actuació dels de Terrassa no serà fins el diumenge 21 d’agost a Roda de Berà.

Els Minyons de Terrassa aproven el trasllat a les naus de Cal Reig

Els Minyons de Terrassa van aprovar ahir en una assemblea general extraordinària el trasllat de la seu de la colla a les naus de Cal Reig. També s’ha aprovat el projecte d’obres i la venda de la casa Jacint Bosch. Així doncs, els Minyons deixaran la casa Jacint Bosch, al carrer del teatre, i passaran a tenir una nova llar al carrer de la Mare de Déu dels Àngels.

El projecte d’obres preveu l’enderroc de part de les naus de Cal Reig per tal de crear un gran pati exterior de 500m2 obert a la ciutat, així com la reforma de la resta de naus per adequar-les a la pràctica castellera, generant un espai d’assaig cobert de més de 250m2. Addicionalment, també hi haurà un bar-restaurant i una sala d’actes. S’espera que les obres estiguin enllestides durant el 2023.

L’acord de cessió preveu l’ús del local per part de la Colla durant els propers 50 anys a canvi d’una inversió mínima de 700.000€ en aquest equipament. Tot i aquest import mínim, la colla preveu fer-hi una inversió de 1.200.000€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa