MónTerrassa
Miki Nuñez tanca la Gira Iceberg amb un concert ple de sorpreses
  • CA

El terrassenc Miki Nuñez està a punt de finalitzar la Gira Iceberg amb un concert a l’Auditori de Barcelona el proper divendres 17 de desembre, i vindrà carregat de sorpreses. Amb les entrades a punt d’esgotar-se, Nuñez s’ha mostrat molt emocionat per aquest concert. A través de les seves xarxes socials ha anunciat que hi haurà cançons recuperades a la gira Amuza -la seva primera gira després de sortir d’Operación Triunfo-, presentarà noves cançons, i molts fans ja esperen que hi hagi alguns artistes convidats. El preu de les entrades oscil·la entre els 17€ i els 32€, i es poden comprar en aquest enllaç.

Ha estat un any ple de nous projectes pel terrassenc. El cantant va començar aquesta gira a principis d’any -el mes de febrer-, un tour que l’ha portat per tota Catalunya i moltes altres ciutats de la resta de l’Estat espanyol per presentar el seu segon àlbum “Iceberg”. També ha tret noves cançons, com el tema “Tot és més fàcil” amb la cantant Sara Roy, i a més a més, el passat més de setembre va publicar el seu primer llibre “Dime tres palabras”, un recull de 36 relats per superar la por amb el que s’introduïa per primer cop al món literari.

Miki Nuñez va saltar a la fama amb el programa de televisió “Operación Triunfo“, on va quedar en sisena posició, a les portes de la final. Va agafar encara més ressò internacional quan va ser escollit per representar Espanya al Festival de la Cançó d’Eurovisió l’any 2019 amb la cançó La Venda, i tot i que no va obtenir bons resultats, la seva música va viatjar arreu del planeta i va agafar impuls perquè el país conegués el seu nom. D’aquesta manera, i amb dos àlbums individuals a l’esquena, s’ha convertit en un dels artistes més reconeguts a l’Estat espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa