MónTerrassa
Miki Nuñez publica el seu primer llibre, 36 relats per “superar la por”
  • CA

L’artista de Terrassa Miki Nuñez no para i torna a ser notícia arran de la publicació del seu primer llibre. Es tracta de “Dime tres palabras” un conjunt de 36 relats amb els quals ha volgut “superar la por”. El títol té molt a veure amb la manera en què ha confeccionat el llibre ja que és a partir de tres paraules, escollides de forma aleatòria, amb les quals ha construït cadascun dels contes que es poden llegir. L’obra es descriu oficialment com una “col·lecció d’emotius i originals relats”, tots ells escrit per Nuñez que afirma que des de ben petit que ha cultivat aquesta afició per l’escriptura.

El mateix cantant presenta “Dime tres palabras” d’aquesta manera: “Aquest vol ser un llibre feliç. Igual que jo. Aquesta és el meu únic objectiu a la vida. Així que deixarem aquest petit pròleg a banda i us recomenaré una cosa. Quan veieu que algú té por, mireu-lo i digueu-li: Diga’m tres paraules. I amb aquestes tres paraules feu que s’oblidi de tot allò que li passi al seu voltant, dels deures, dels perquès, dels problemes… Que només existeixin aquelles tres paraules i la història que us inventeu”. I continua explicant perquè està convençut que aquest mètode funciona: “Ho he provat moltes vegades, i amb aquest lliure us ho demostraré. I sobre tot per ella. Per la meva mare. Que em salvava cada nit quan entrava a la meva habitació i em veia horroritzat i preocupat per tot. Se m’acosava i em xiuxiuejava: Què, em dius tres paraules?”.

Miquel Núñez Pozo (Terrassa, 1996) va saltar a la fama gràcies a la seva participació al concurs de Televisión Espanyola Operación Triunfo, en l’edició de l’any 2018. Malgrat no quedar entre els tres primers, va tenir una gran repercussió, fins al punt que va ser escollit per representar Espanya en el Festival d’Eurovisió de 2019 amb la cançó “La venda”. No va obtenir massa bons resultats però va ser suficient per mantenir el seu nom entre el TOP de músics espanyols i donar-li l’impuls definitiu per a publicar el seu primer disc en solitari, “Amuza”. Actualment, es troba de gira amb el seu disc “Iceberg”, publicat el 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa