MónTerrassa
Miki es confessa al volant: “No passa res per tenir un dia de merda”
  • CA
Miki Nuñez amb Eloi Vila
Miki Nuñez amb Eloi Vila | TV3

!--akiadsense-->

El cantant de Terrassa Miki Núñez té nou disc, “Amuza” i continua amb la seva promoció sempre que pot. Aquest dimecres, l’extriunfito va ser el convidat del programa Al cotxe, dirigit per Eloi Vila, i ho va aprofitar no només per presentar el seu àlbum sinó també per donar a conèixer allò en què creu, què el motiva i què el commou.

“Soc molt optimista, perquè a casa m’han explicat que cal buscar el costat positiu de les coses i que no passa res per tenir un dia de merda. L’important és trobar coses per poder remuntar i a mi la música em fa remuntar“, explica des del seient del copilot. Esportista, alegre i fill d’una família sense vinculacions amb el món de la música -el seu pare és el director dels Serveis Funeraris de Barcelona (Mémora), i la seva mare, professora de castellà-, va estudiar piano empès per ells “perquè ens deien que la música ens fa lliures”.

Ho té clar i fa gala de la seva llibertat al llarg de tota l’entrevista. També de la influència que l’educació dels seus pares ha tingut en el seu caràcter reivindicatiu. Ha crescut en un entorn on era lliure per triar què votes i a qui estimes, detalla. “M’agrada separar la música de la reivindicació de tots tipus, però tenim un micròfon, els cantants, i ens escolta tothom i crec que hem de fer ús del fet de tenir un micro”.

Es va donar a conèixer a través de l’Acadèmia d'”Operación Triunfo”, on va ser el primer a cantar en català, però treu importància a la fita i al fet que després d’aquella actuació se’l vinculés a l’independentisme. “Crec que el fet de cantar en català no s’hauria de veure com un gran pas, és una llengua preciosa i abans s’havia cantat en anglès, en gallec, en italià, en francès i no havia passat res… i cantes en català i ja està…”

Eloi Vila també parla amb ell del seu pas per Eurovisió, on contra tots els pronòstics, que el situaven entre els favorits amb el tema “La venda”, no va obtenir gaires bons resultats. De l’experiència diu que ha après a “relativitzar-ho tot”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa